Antena Meniu Search
x

Dublu norocos: un şofer de basculantă a jucat de două ori aceleaşi numere la loto. Biletele i-au adus o mică avere, în SUA

Un bărbat din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, a fost de două ori norocos. Întrucât nu îşi mai amintea dacă a cumpărat sau nu un bilet la loterie, acesta a completat şi formularul online. Iar ambele variante s-au dovedit norocoase, la extragerea Lucky for Life de pe 27 noiembrie.

de Redactia Observator

la 05.12.2021, 17:44

Un american, şofer de basculantă, a câştigat de două ori la loto cu aceleaşi numere
Un american, şofer de basculantă, a câştigat de două ori la loto cu aceleaşi numere - Profimedia (scop ilustrativ)

"Stăteam în pat, mă uitam la TV la un meci de baschet şi un gând nu îmi dădea pace. Nu mai ştiam dacă am completat sau nu biletul", povesteşte Scotty Thomas, în vârstă de 49 de ani. "Aşa că am pus un alt bilet, iar dimineaţa următoare fiul meu m-a întrebat de ce avem două variante diferite, cu aceleaşi numere. Atunci mi-am dat seama că l-am făcut de două ori."

Dublu norocos. Bărbatul a câştigat premiul loto cu ambele bilete

Şi a avut noroc ... dublu. La extragerea loto din 27 noiembrie a câştigat câte 25.000 de dolari pe an pentru tot restul vieţii. Este a doua cea mai mare sumă de bani acordată de loteria Lucky for Life. "Când am realizat că am câştigat, m-am întins pe podea şi nu-mi venea să cred", spune Thomas. "Este o binecuvântare!" Potrivit CNN, bărbatul care locuieşte în Fayetteville a obţinut un premiu total net de 551.851 de dolari.

Scotty Thomas, şofer de basculantă, a preferat să primească ambele premii, în valoare de 780.000 de dolari, în schimbul tranşelor anuale de bani de care putea beneficia. Astfel, va putea investi într-o afacere proprie, dar şi să îşi cumpere o casă pentru familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Dublu norocos: un şofer de basculantă a jucat de două ori aceleaşi numere la loto. Biletele i-au adus o mică avere, în SUA