Antena Meniu Search
x

"Dumnezeu îmi vorbeşte direct", mărturia şocantă făcută de un criminal care a ucis o familie întreagă. Un bebeluş a fost omorât în braţele mamei sale

Bryan Riley, un fost puşcaş marin a împuşcat aproape o familie întreagă, inclusiv câinele lor, într-un atac de-a dreptul tulburător, în Florida. Singura supravieţuitoare este o fetiţă de 11 ani, care a fost însă rănită grav.

de Monica Palade

la 06.09.2021, 11:34

"Dumnezeu îmi vorbeşte direct", mărturia şocantă făcută de un criminal care a ucis o familie întreagă. Un bebeluş a fost omorât în braţele mamei sale - Polk County Sheriff's Office

Potrivit anchetatorilor, fostul puşcaş marin pretindea că vorbeşte direct cu Dumnezeu. Într-o conferinţă de presă, şeriful Grady Judd descrie atacul ca o „crimă în masă total neprovocată” şi că scena unde a avut loc este una dintre cele mai oribile lucruri care i-au fost date să vadă în întreaga sa carieră.

În atac, au fost ucişi mamă, tată, bunică şi bebeluşul de trei luni şi rănită grav o fată de 11 ani. Una dintre victime a fost identificată ca fiind Justice Gleason, 33 de ani, din Lakeland, Florida, dar nu a divulgat şi numele celorlalte. Şi câinele familiei a fost ucis în atac.

Bebeluş ucis în braţele mamei

Alarma s-a dat în jurul orei 4.22, duminică, când au sunat telefoanele anunţând foc de arme. Când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au văzut un camion în flăcări în faţa curţii. Un bărbat îmbrăcat în camuflaj fără arme vizibile stătea în fața casei și a fugit înăuntru, când i-a văzut pe poliţişti.

Pe acelaşi subiect

La scurt timp după ce bărbatul a intrat din nou în casă, a spus Judd, ofițerii au auzit o altă împuşcătură, urmată de un țipăt de femeie și de un scâncet de copil. Poliţiştii au încercat să deschidă ușa din față, dar aceasta a fost blocată din interior. Când un ofițer a intrat în casă pe ușa din spate, bărbatul în camuflaj a deschis focul, a spus Judd.

Bărbatul a început să tragă asupra forțelor de ordine din interiorul casei, rănind trei poliţişti, a spus șeriful. După un schimb de foc, împușcăturile s-au oprit, iar bărbatul, care fusese rănit în timpul luptei, a ieșit din casă cu mâinile ridicate în predare. El a fost luat în custodie și transportat la un spital local, spunându-le ofițerilor pe drum că este un „supraviețuitor” sub influența metamfetaminei. În timp ce primea tratament într-o cameră de urgență pentru rănile sale, el a încercat să fure armele de foc ale unui ofițer și a fost sedat cu forța, a spus Judd.

De vorbă cu Dumnezeu

În casă, oamenii legii au avut parte de o imagine şocantă. Au găsit-o pe fetiţa de 11 ani conştientă. Copila a fost transportată la Tampa General Hospital, unde este în stare stabilă. Trupurile lui Gleason, al unei femei şi a coilaşului de trei luni care a fost împuşcat în braţele ei erau în casă. Oamenii legii au descoperit şi trupul unei femei de 62 de ani în apropierea casei.

Iubita lui Riley a povestit că a lucrat ca paznic la o biserică din Orlando în urmă cu cîteva săptămâni şi s-a întors acasă spunându-i că Dumnezeu i-a vorbit şi că acum poate discuta direct cu Dumnezeu. Sâmbătă noapte, acesta i-ar fi spus iubitei că a avut o viziune că fiica lui Gleason s-ar sinucide şi, deşi era îngrijorată, nu a crezut că Riley va deveni violent. Femeia a mai spus că atunci când ea i-a spus că nu vorbeşte direct cu Dumnezeu, el i-a spus că nu există loc pentru cei care se îndoiesc şi s-a dus în altă cameră. Femeia s-a dus la culcare, iar când s-a trezit, duminică dimineaţa, el nu era acasă. Când a verificat locaţia de pe telefon a văzut că e la locul crimei. S-a dus la poliţie, iar informaţiile sale i-au ajutat pe anchetatori.

Chiar și cu probleme aparente de sănătate mintală, a spus Judd, el credea că Riley era responsabil din punct de vedere penal și îl descrie ca fiind „rău în carne și oase”.

"Cineva atât de lipsit de inimă, atât de calculat, încât să ucidă o mamă cu bebelușul ei de 3 luni în braţe și să împuşte şi câinele familiei", a spus Judd. Când a fost interogat, Riley le-a spus poliţiştilor că „oamenii au implorat pentru viața lor, dar el i-a ucis oricum”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Dumnezeu îmi vorbeşte direct", mărturia şocantă făcută de un criminal care a ucis o familie întreagă. Un bebeluş a fost omorât în braţele mamei sale