Antena Meniu Search
x

"E un miracol". Un bărbat din India, declarat mort, a fost găsit în viaţă după 6 ore în camera frigorifică, la morgă

Un bărbat din India, declarat mort în urma unui accident rutier, a supravieţuit nu numai impactului cu motocicleta, ci şi nopţii petrecute în camera frigorifică din morga spitalului. Rudele sale au fost şocate să-i simtă pulsul şi respiraţia slabă, în dimineaţa când se pregăteau deja de înmormântare.

de Redactia Observator

la 21.11.2021, 15:11

Cameră frigorifică la morga spitalului
Bărbatul, găsit în viaţă după 6 ore la morgă - Profimedia (scop ilustrativ)

Srikesh Kumar, un bărbat în vârstă de 45 de ani din India, a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost izbit în plin de o motocicletă, în capitala New Delhi. Acesta a ajuns într-o unitate medicală privată, unde a fost declarat decedat de medicul UPU. Ulterior, convinşi că nu se mai poate face nimic pentru pacient, membrii familiei au dus trupul - în aparenţă neînsufleţit - la morga unui spital de stat. "Ofiţerul medical de urgenţă l-a examinat. Nu a găsit semne de viaţă, aşa că a declarat decesul", a declarat Rajendra Kumar, reprezentant al instituţiei medicale.

"E un miracol". Bărbatul, găsit în viaţă după 6 ore la morgă

Medicul susţine că poliţiştii au fost informaţi de decesul bărbatului, iar cadavrul a fost depozitat în camera frigorifică de la morgă, până ce familia a venit să ridice trupul. Mai exact, indianul a petrecut şase ore "la rece", supravieţuind miraculos şirului de evenimente. "Când echipajul de poliţie şi rudele au venit să semneze hârtiile pentru autopsie, am constatat că acesta trăieşte", a adăugat Rajendra Kumar.

Bărbatul va rămâne sub observaţia medicilor şi va primi un tratament adecvat, relatează barrons.com. "E un miracol", crede reprezentantul spitalului. O investigaţie e în curs de desfăşurare, pentru a stabili cum a fost posibilă o asemenea eroare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "E un miracol". Un bărbat din India, declarat mort, a fost găsit în viaţă după 6 ore în camera frigorifică, la morgă