Antena Meniu Search
x

Elexis Brown, una dintre marile speranţe ale golfului, a murit la doar 13 ani, în somn

Elexis Brown, una dintre marile speranţe ale golfului, a murit la doar 13 ani, în somn, în casa familiei sale din Lincolnshire.

De Redactia Observator la 14.08.2021, 08:45
Elexis Brown urma să participe la Campionatul Mondial de golf pentru amatori
Elexis Brown urma să participe la Campionatul Mondial de golf pentru amatori - Linconlshire Live/MEN Media via Daily Star
  • Elexis Brown urma să participe la Campionatul Mondial de amatori.

Părinţii lui Elexis s-au trezit în miezul nopţii şi au observat că fata lor a dezvoltat comportamentul unui somnambul. Conform Daily Star, părinţii lui Elexis s-au gândit să o pună pe tânără înapoi în pat, fără să se gândească la posibilitatea că ar putea fi vorba despre o problemă mai gravă.

La primele ore ale dimineţii, când au mers să vadă cum se mai simte fata lor, părinţii lui Elexis au descoperit că aceasta nu mai respiră. Au solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj medical, însă la scurt timp după ce trupul tinerei a fost transportat la spital, medicii au declarat decesul acesteia.

Elexis Brown ar fi trebuit să participe la Campionatul Mondial de amatori

Vestea morţii lui Elexis a îndoliat o întreagă comunitate. Tatăl lui Elexis a precizat că "antrenorii întotdeauna i-au lăudat talentul şi au spus despre ea că are un balans deosebit. Era mult prea bună pentru vârsta ei. A muncit atât de mult să ajungă unde era. Visul ei era să ajungă să joace în cele mai importante circuite din Statele Unite ale Americii".

Anders Mankert, antrenorul lui Elexis, a spus că "sunt devastat. Golful a pierdut una dintre cele mai talentate jucătoare. Am avut privilegiul să o antrenez şi să fiu martor la ascensiunea ei. Un adevărat star".

Elexis Brown a murit cu puţin timp înainte să plece către Irlanda, unde ar fi trebuit să participe la ediţia din acest an a Campionatului Mondial de amatori.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Elexis Brown, una dintre marile speranţe ale golfului, a murit la doar 13 ani, în somn