Antena Meniu Search
x

Emma, o tânără de 31 de ani, a fost salvată după zile întregi de chin, blocată într-o zonă mlăştinoasă din SUA. Un grup de turişti i-a auzit strigătele disperate

O femeie din Massachusetts, care a dispărut săptămâna trecută, a fost găsită în viaţă într-o zonă mlăştinoasă dintr-un parc de stat, după ce mai mulţi excursionişti au auzit strigătele sale de ajutor, a anunţat poliţia, potrivit The Associated Press.

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 08:34

Femeia, găsită după mai multe zile în mlaştină
Femeia, găsită după mai multe zile în mlaştină - Twitter

Emma Tetewsky, în vârstă de 31 de ani, a fost dată dispărută pe 26 iunie, iar în ultimele zile poliţia a făcut apel la ajutorul publicului pentru a o găsi. Ofiţerii au fost chemaţi, luni seară, la Borderland State Park, la aproximativ 50 de kilometri sud de Boston, după ce nişte excursionişti au sunat la 911 şi au raportat că au auzit ţipetele unei femei venind dintr-o zonă mlăştinoasă a parcului, potrivit anchetatorilor de la Poliţia din Easton.

Femeia, găsită după 3 zile în mlaştină

Poliţia a ajuns la faţa locului şi a auzit strigătele lui Tetewsky prin tufişurile dese, dar nu a putut să o vadă. Apoi, trei ofiţeri au vâslit aproximativ 15 metri prin mlaştină pentru a ajunge la Tetewsky, au declarat autorităţile, potrivit news.ro.

Anchetatorii au precizat că femeia ar fi putut fi prinsă în zona mlăştinoasă timp de cel puţin trei zile. Emma Tetwesky a fost dusă la spital cu răni pe care anchetatorii le-au descris ca fiind grave, dar care nu îi pun viaţa în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Mapamond » Emma, o tânără de 31 de ani, a fost salvată după zile întregi de chin, blocată într-o zonă mlăştinoasă din SUA. Un grup de turişti i-a auzit strigătele disperate