Antena Meniu Search
x

"Era ca o bucată care lipsea din mine" Despărțiți de soartă, uniți printr-un miracol: Tată și fiică, reuniți după 50 de ani în care n-au știut nimic unul de altul

Înduioșător! Despărțiți de soartă, uniți printr-un miracol. Un tată și o fiică s-au reunit după 50 de ani în care au pierdut conexiunea.

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 22:32

Despărțiți de soartă, uniți printr-un miracol: Tată și fiică, reuniți după 50 de ani în care n-au știut nimic unul de altul
Despărțiți de soartă, uniți printr-un miracol: Tată și fiică, reuniți după 50 de ani în care n-au știut nimic unul de altul - Mirror

Jane Graham a pierdut contactul cu tatăl ei, James McGarvie, când avea aproximativ trei ani, după ce părinții ei au divorțat, iar copila de atunci s-a mutat în Kenton împreună cu mama. Viața însă nu a făcut-o să uite de tatăl ei și, pe măsură ce a crescut, nu a încetat să întrebe despre el. Apoi, Jane s-a înscris pe Ancestery.com, un site care te poate ajuta să-ți găsești rudele, în încercarea de a da de tatăl ei. Timp de aproape un deceniu, toate pistele pe care le-a avut au eșuat. Și, după ce a început să-și piardă speranța, o minune s-a întâmplat, potrivit Mirror.

Acum doi ani a aflat numele celei de-a doua soții a tatălui ei, a reușit să o găsească pe Facebook și a trimis un mesaj întrebând dacă are persoana potrivită, dar mesajul a rămas fără răspuns timp de mai bine de un an până când un membru al familiei l-a citit. Jane a obținut un număr de telefon care era de fapt al tatălui său. 

După zeci de ani, s-au regăsit și încearcă să recupereze cât mai mult din timpul petrecut unul fără celălalt

Când am fost la nunta fiului meu din Zante, am primit un mesaj care spunea că el este persoana potrivită. Ea a spus că s-a uitat în mesajele bunicii ei, deoarece nu intră foarte des pe Facebook și atunci le-a văzut pe ale mele. Nu-mi venea să cred. L-am întrebat dacă mai trăiește și ea a spus da. A fost un lucru uriaș, uriaș", a spus emoționată femeia.

Pe acelaşi subiect

Jane a primit numărul tatălui ei și au putut vorbi pentru prima dată după decenii.

Am întrebat dacă pot să vin să-l văd și el a spus că i-ar plăcea asta. Tremuram pentru că a trecut atât de mult timp și ne-am întâlnit. Suntem atât de asemănători Pielea lui este atât de moale și la fel și a mea. A fost atât de copleșitor. A fost pur și simplu drăguț. Când l-am cunoscut, am plâns, sunt atât de recunoscătoare”, a spus Jane.

Jane a spus că a fost ca și cum ultima bucată din puzzle s-a pus la locul ei. „M-am întrebat și am vrut să-mi găsesc tatăl. Era ca o bucată care lipsea din mine. Problema era nu mi se permitea să vorbesc despre el cu mama mea, așa că nu aveam un nume. Când mama a murit, asta m-a făcut să caut din nou, deoarece nu am simțit că o fac pe la spatele ei, a continuat Jane.

M-a sunat pe 4 august și mi-a spus că sunt tatăl ei. A spus că este Jane, fiica mea, și nu mi-a venit să cred. Eram plin de lacrimi, au fost lacrimi de fericire. Nu aș putea cere o fiică mai bună", a spus tatăl lui Jane, James. 

James s-a gândit adesea la fiica lui de-a lungul anilor, dar avea puține informații despre locul unde s-ar putea afla. Știa însă unde lucrează. „Eram la stația de autobuz și știam unde lucrează, dar eram prea emoționat ca intru”, a spus el. Acum, cei doi încearcă să recupere timpul pierdut și se bucură de tot ceea ce trăiesc, în sfârșit, împreună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Era ca o bucată care lipsea din mine" Despărțiți de soartă, uniți printr-un miracol: Tată și fiică, reuniți după 50 de ani în care n-au știut nimic unul de altul