Antena Meniu Search
x

Era ziua în care urmau să se logodească, dar au fost loviţi în plin de un autoturism. Iubitul ei a murit pe loc, Valeria s-a trezit la spitalul din Bălţi fără amintiri

Trebuia să fie ziua în care era cerută de iubitul ei, visau la ea de ceva vreme, mai ales că aveau o relaţie la distanţă. Nu au bănuit nicio clipă că avea să se transforme în cel mai urât coşmar într-o clipă. Valeria şi iubitul său au fost loviţi în plin pe trecerea de pietoni.

de Monica Palade

la 11.09.2023, 18:49

Bărbatul, militar de profesie, a murit pe loc. Tânăra de 23 de ani s-a trezit la spitalul din Bălţi, fără amintiri. Îşi pierduse memoria. Acum, la nouă luni de la teribilul accident, Valeria şi-a spus povestea. Accidentul a fost provocat de soţul unei foste deputate din Parlamentul moldovean.

A murit în ziua în care voia să se logodească

„Mă duceam în vizită la bunica mea, unde era și mama mea, împreună cu iubitul meu, unde a vrut să mă ceară în căsătorie. Am fost loviți de un automobil când traversam strada, la trecerea de pietoni. Iubitul meu a decedat pe loc, eu am fost transportată la spitalul din Bălți și am fost în comă timp de 9 zile. (…) După eu am aflat că șoferul care ne-a lovit este soțul unei foste deputate. Accidentul a fost în noiembrie iar până acum nu a fost judecată”, a povestit tânăra, potrivit newsmaker.md.

Valeria şi Dima aveau de trei ani o relaţie la distanţă. Tânărul era militar în Franţa, dar se decisese să îşi oficializeze relaţia. Erau foarte fericiţi, dar totul s-a spulberat.

„La un moment am simțit o lovitură, după care s-a schimbat viața complet. Am aflat că am fost loviți de un automobil când traversam strada pe trecerea de pietoni. De ce menționez că traversam strada anume la zebră? Pentru că au fost mai multe știri despre acel accident. Undeva se scria că de fapt noi nu traversam strada la zebră, în altă parte se scria că de fapt noi fugeam pe drum. Cred că este ceva normal când vezi că în tine zboară un automobil să vrei cumva să scapi de lovitură și este normal chiar și dacă am fugit. Dar apare întrebarea, de unde s-au luat aceste știri dacă șoferul spune că a fost ceață și el pur și simplu nu ne-a observat”, a mai povestit fata. Iubitul ei a aterizat într-un alt autoturim şi a fost târât câţiva metri. La spital, s-a trezit fără amintiri. Îşi pierduse memoria.

Într-un final, mama ei a fost nevoită să o anunţe că Dima nu mai este, iar visele lor împreună s-au năruit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Mapamond » Era ziua în care urmau să se logodească, dar au fost loviţi în plin de un autoturism. Iubitul ei a murit pe loc, Valeria s-a trezit la spitalul din Bălţi fără amintiri