Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Erau cele mai bune prietene!" Două tinere de 20 de ani au sfârşit într-un accident teribil când se întorceau de la cumpărături pentru Crăciun, în UK

Tragedie fără margini pentru două familii ale căror fiice au plecat în Ceruri. Cele două tinere, ambele în vârstă de 20 de ani, prietene extrem de bune, au murit în urma unui accident teribil când se întorceau de la cumpărături.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.11.2021, 14:27

Ellie Crossley și Rebecca Doughty, ambele în vârstă de 20 de ani, au murit într-un accident cumplit lângă Chester, pe 25 noiembrie. Fuseseră împreună la cumpărături pentru Crăciun şi se întorceau acasă cu un Citroen argintiu, când au fost lovite în plin de un BMW albastru.

Familiile celor două prietene au adus un omagiu emoţionant fetelor, lăsând flori, lumânări, scrisori şi fotografii la locul accidentului, acolo unde împreună şi-au primit aripile de înger şi au pornit spre Ceruri.

În urma unui apel de urgenţă, mai multe echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului la ora 21:28. Un bărbat, în vârstă de 28 ani, şoferul BMW-ului, a fost transportat de urgenţă la spital cu răni grave. Pentru cele două tinere de 20 de ani medicii nu au mai putut face nimic.

Mărturia emoţionantă a celor două familii

Pe acelaşi subiect

Familiile au făcut o declaraţie comună emisă de poliţia din Cheshire în care au transmis că cele două “vor rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”.

“Ellie Crossley, din Holywell şi Rebecca Doughty, din Connah’s Quay, erau prietene de-o viaţă. Fetele, ambele în vârstă de 20 de ani, se întorceau acasă după ce fuseseră la cumpărături pentru cadouri de Crăciun când au fost implicate în accidentul mortal. Atât familiile, cât şi prietenii şi cunoştinţele sunt marcate şi devastate de acest eveniment tragic şi le vor simţi lipsa. Cele mai bune prietene în această viaţă...au plecat împreună să-şi continue prietenia în Ceruri. Vor rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a transmis familia, potrivit Mirror.

Ofiţerii au făcut de asemenea un apel pentru martori, cerând celor care au văzut accidentul sau care au camere de bord şi au surprins coliziunea din sensul giratoriu Costco şi Parkgate să se prezinte la orice secţie de poliţie din zonă.

“Ancheta în legătură cu accidentul este în curs de desfăşurare, suntem dornici să luăm legătura cu oricine a văzut sau a surprins momentul cu camera de bord a maşinii, orice informaţie ar putea ajuta ancheta”, a menţionat un purtător de cuvânt al poliţiei Cheshire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Erau cele mai bune prietene!" Două tinere de 20 de ani au sfârşit într-un accident teribil când se întorceau de la cumpărături pentru Crăciun, în UK