Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 4 ani a rămas orfan. Părinţii şi cei doi fraţi ai copilului au murit într-un cumplit accident de maşină, în SUA

Un cumplit accident de circulaţie, petrecut în Statele Unite şi în urma căruia au murit patru oameni, a lăsat orfan un băieţel de doar patru ani. Urmează informaţii cu impact emoţional.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 16:02

Băieţelul a fost singurul supravieţuitor al accidentului
Băieţelul a fost singurul supravieţuitor al accidentului - GoFoundMe

Julian Montano a fost singurul supravieţuitor al accidentului în care ambii părinţi, sora de nouă ani şi fratele de cinci ani au murit. Accidentul a avut loc în drum spre Marele Canion. Deşi este în viaţă, tânărul a suferit răni grave în urma impactului, având un femur rupt, fracturi ale picioarelor, o coastă ruptă şi hemoragie cerebrală. Medicii spun că acum starea lui începe să fie din ce în ce mai bună şi că în cel mai scurt timp copilul se va recupera complet, scrie The Mirror.

Accidentul care i-a omorât toată familia

Unchiul lui Julian, Anthony Gonzalez a creat o pagină pentru strângere de donaţii de unde să poată aduna bani pentru băiat. „Nu vom mai fi niciodată la fel după această tragedie și familia noastră încearcă cu disperare să rămână puternică pentru Julian. Trebuie să îngropăm patru persoane dragi care ne-au fost luate prea devreme", au fost cuvintele bărbatului. 

Surse din anchetă spun că principala cauză a accidentului ar fi fost alcoolul, dar se aşteaptă necropsia pentru a putea confirma cu exactitate acest lucru. Pe lângă cei patru membri ai familiei, alţi doi pasageri ai altei maşini au murit în urma accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 4 ani a rămas orfan. Părinţii şi cei doi fraţi ai copilului au murit într-un cumplit accident de maşină, în SUA