Antena Meniu Search
x

"Erau niște copii minunați. A fost un privilegiu să le fiu tată". Și-a găsit fiii de 7 și 9 ani morți în casa din Uk, alături de mama lor

Destin tragic, durere fără margini. Trei suflete și-au găsit sfârșitul într-o casă din Uk. Un băiețel de șapte ani, care visa să devină fotbalist, fratele său de nouă ani și mama lor au fost găsiți morți în casa din estul Londrei.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 19:35

Și-a găsit fiii de 7 și 9 ani morți în casa din Uk, alături de mama lor
Și-a găsit fiii de 7 și 9 ani morți în casa din Uk, alături de mama lor - Metropolitan Police

Durerea a rămas pe umerii tatălui, care, cu inima frântă, le-a adus un omagiu emoționant copiilor săi „uimitori”, despre care spune că „plini de bucurie, fericire și viață”. Nu și-a imaginat ce lovitură îi va da viața și a rămas încremenit de durere. Alexander și Maximus De Jager, în vârstă de nouă și șapte ani, au fost găsiți de poliție în casa lor din Belvedere, împreună cu cadavrul mamei lor Nadja De Jager, în vârstă de 47 de ani. Poliția nu caută suspecți în legătură cu decesele și cred că mama copiilor este protagonista tragediei, potrivit Mirror.

Max, băiatul cel mic, avea un suflet mare, plin de vise și ambiții. Își dorea să devină fotbalist și era un mare fan al lui Manchester United. Alex, fratele mai mare, visa să devină inginer și era pasionat de mașini. Herman De Jager, în vârstă de 36 de ani și-a pierdut copiii, soția și o parte din suflet care nu se va mai vindeca niciodată. 

Copilașii au fost găsiți fără viață în casă, alături de mama lor

Întotdeauna se jucau împreună și îi implicau pe toți în distracție. Erau doar niște copii minunați. Au fost cei mai uimitori băieți, erau elevi model și atât de drăguți și grijuliu. A fost un privilegiu să fiu tatăl lor", a spus Herman.

Pe acelaşi subiect

Amintindu-și de fiul cel mare Alex, Herman a spus: „Avea un simț al umorului uimitor și făcea mereu glume și făcea pe toată lumea să râdă, nu a fost niciodată un moment plictisitor. De asemenea, iubea Lego-urile și era obsedat de mașini. De mic era deja hotărât că vrea să fie inginer și avea de gând să construiască și să proiecteze mașini, așa că și-a găsit chemarea în viață cu adevărat, foarte tânăr. Am început să-i cumpăr mașini Lego și chiar și la șapte și opt făcea seturi care erau pentru adulți fără niciun ajutor, a fost întotdeauna foarte meticulos, un băiat atât de inteligent”.

În timp ce fratele mai mic, Max, avea interese diferite față de Alex, Herman a spus că avea o inimă uriașă.

Max a fost foarte grijuliu și iubitor, a vrut mereu să îmbrățișeze pe toată lumea și îmi spunea în fiecare zi cât de mult mă iubește. A fost, de asemenea, foarte curajos și foarte protector cu Alex, deși el era fratele mai mic. Într-o zi, au fost câțiva băieți mai mari care se luau de Alex și Max a mers chiar între ei și le-a spus: „Voi doi lăsați-l pe fratele meu în pace sau o să-i spun tatălui meu”, pe atunci cred că avea doar șase ani. Visa să fie jucător de fotbal, echipa lui favorită era Manchester United și se alăturase clubului local. Începea să joace și el foarte bine. Lui Alex nu-i plăcea sportul, dar Max era foarte îndrăgostit. Mi-ar plăcea foarte mult să fac ceva în numele lor, ca să nu fie uitați.”, a povestit tatăl, sfâșiat de durere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Erau niște copii minunați. A fost un privilegiu să le fiu tată". Și-a găsit fiii de 7 și 9 ani morți în casa din Uk, alături de mama lor