Antena Meniu Search
x

"L-am îmbrățișat. Plângea, a auzit ce îi spuneam". A murit după ce a fost supus la chinuri groaznice de tatăl vitreg: l-a obligat să stea pe o sobă încinsă

Cutremurător! Un copilaș de 8 ani a murit în mod tragic, la 35 de zile după ce a fost salvat de abuzurile cumplite ale tatălui vitreg. Cazul a șocat întreaga comunitate din Polonia.

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 19:12

A murit după ce a fost supus la chinuri groaznice de tatăl vitreg: l-a obligat să stea pe o sobă încinsă
A murit după ce a fost supus la chinuri groaznice de tatăl vitreg: l-a obligat să stea pe o sobă încinsă - Profimedia

Cazul lui Kamilek, în vârstă de opt ani, din Częstochowa în Polonia, a șocat întreaga țară după ce detaliile cutremurătoare despre abuzurile la care erau supus au ieșit la iveală. Polițiștii l-au găsit pe băiețel într-o stare deplorabilă și a fost transportat la spital de urgență, cu răni grave care îi acopereau întregul corp firav, relatează Mirror.

Dawid B, soțul în vârstă de 27 de ani al mamei lui Kamil, este acuzat că l-a torturat pe copil, turnând apă clocotită peste el și forțându-l să stea pe o sobă încinsă. El a rămas cu arsuri profunde pe cap, piept și membre, spun rapoartele. 

Corpul său prezenta, de asemenea, semne de traume anterioare, inclusiv vânătăi care sugerează că a fost bătut și lovit cu piciorul și chiar avea arusi provocate de țigările pe care bărbatul le stingea pe corpul lui. Medicii au descoperit, de asemenea, că avea o serie de membre rupte. 

Copilașul a murit după zeci de zile în care s-a luptat să trăiască

Pe acelaşi subiect

Mama lui Kamil, Magdalena B este acuzată că și-a expus copilul la pericol și că și-a ajutat soțul să-l abuzeze. Procurorii au susținut că ea avea datoria de a-și îngriji copilul și de a-l proteja de soțul ei, ceea ce nu a făcut. A lăsat copilul pe mâna monstrului cu chip de om și, în cele din urmă, a cedat suferinței și a murit. 

Copilașul a decedat luni dimineață din cauza unei insuficiențe multiple ale organelor.

Kamilek a murit în această dimineață. Cauza directă a morții băiatului a fost insuficiența multiorganică progresivă. A fost cauzată arsurile grave care nu au fost tratate de mult timp”, a spus un purtătorul de cuvânt al spitalului unde a fost internat micuțul. 

"A fost sub îngrijire constantă, extrem de atentă a personalului nostru medical. Din păcate, toate acestea nu au fost suficiente pentru a-l salva pe băiat. În numele personalului spitalului, ne exprimăm cea mai profundă simpatie tatălui biologic al copilului. De asemenea, dorim să mulțumim tuturor acelor oameni cărora le-a ținut atât de mult soarta băiatului", a adăugat el.

Cu câteva zile înainte de moartea sa tragică, tatăl biologic al băiatului a raportat că starea lui Kamilek se deteriora rapid.

Se înrăutățește cu fiecare oră, inima lui funcționează doar în proporție de 3%, creierul încă funcționează. Sper într-o minune și mă rog la Dumnezeu. Să ne rugăm pentru un miracol și să-l cerem pentru Kamil. Medicii m-au rugat să vorbesc cu fiul meu, că va ajuta. L-am îmbrățișat. L-am ținut mâna. Kamil plângea, a auzit ce îi spuneam. I-am văzut lacrimi în ochi””, a spus tatăl biologic al băiatului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "L-am îmbrățișat. Plângea, a auzit ce îi spuneam". A murit după ce a fost supus la chinuri groaznice de tatăl vitreg: l-a obligat să stea pe o sobă încinsă