Antena Meniu Search
x

Familie de turişti, lovită de fulger la plajă, în timpul vacanţei în Italia. Tatăl, mama şi fiul de 6 ani, în stare mai gravă decât soacra

Patru turişti, membri ai aceleiaşi familii, au fost loviţi de fulger pe o plajă din provincia Catanzaro, în regiunea Calabria din Italia. Este vorba despre un bărbat, care a fost cel mai grav rănit, dar şi de soţia şi fiul în vârstă de 6 ani al acestuia. Şi soacra a suferit răni uşoare.

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 17:07

Familie de turişti, lovită de fulger la plajă, în timpul vacanţei în Italia
Familie lovită de fulger la plajă, în timpul vacanţei în Italia - Profimedia

Patru persoane, membre ale aceleiaşi familii, au fost rănite după ce au fost lovite de fulger, luni seara, pe o plajă din localitatea Soverato, situată în provincia Catanzaro, în regiunea italiană Calabria, informează marţi agenţia ANSA. Fulgerul s-a produs în timpul uneia dintre furtunile care au afectat Italia în ultimele două zile şi au întrerupt pentru scurt timp valul de căldură.

Familie de turişti, lovită de fulger în Italia

Cel mai grav rănit a fost un bărbat care a fost transportat la secţia de terapie intensivă a unui spital din Catanzaro. Soţia lui şi fiul lor în vârstă de şase ani au suferit răni mai puţin grave şi au fost transportaţi la acelaşi spital. Soacra lui a suferit răni uşoare şi a fost tratată la un spital din Soverato, relatează Agerpres.

Familia este de origine calabreză, dar locuieşte în Bergamo, în nordul Lombardiei. Cei patru se întorseseră la Soverato pentru a-şi petrece vacanţa de vară. Zona de plajă unde a lovit fulgerul era aglomerată de turişti, însă nicio altă persoană nu a fost rănită. Italia se pregăteşte pentru un nou val de căldură după încheierea seriei de furtuni, la sfârşitul acestei săptămâni, notează ANSA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Familie de turişti, lovită de fulger la plajă, în timpul vacanţei în Italia. Tatăl, mama şi fiul de 6 ani, în stare mai gravă decât soacra