Antena Meniu Search
x

Patru persoane lovite de fulger lângă Casa Albă, în Washington. Victimele au suferit "răni care ar putea fi mortale"

Patru persoane au fost grav rănite, joi seară, după ce au fost lovite de fulger, la Washington, în apropierea Casei Albe, au anunţat autorităţile americane.

de Antonia Roşu

la 05.08.2022, 08:07

Patru persoane lovite de fulger lângă Casa Albă, în Washington. Victimele au suferit "răni care ar putea fi mortale"
Patru persoane lovite de fulger lângă Casa Albă, în Washington. Victimele au suferit "răni care ar putea fi mortale" - Profi Media

Două femei şi doi bărbaţi au fost loviţi de fulger în parcul public care se învecinează cu reşedinţa preşedintelui SUA, potrivit news.ro.

Victimele au suferit "răni care ar putea fi mortale", potrivit pompierilor, fiind transportate la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografii difuzate de pompieri arată un număr mare de maşini de salvare în faţa gardurilor Casei Albe, în timp ce o furtună continua să se abată asupra Washingtonului, scrie AFP.

Pe acelaşi subiect

Victimele au fost găsite la aproximativ 30 de metri distanță de statuia lui Andrew Jackson, din Piața Lafayette, aproape de ora 19, a raportat The Washington Post.

Cei patru au fost transportaţi de urgenţă la cel mai apropiat spital

Vito Maggiolo, un purtător de cuvânt al Departamentului de Pompieri și EMS din DC, a declarat că ofițerii Serviciului Secret și Poliția Statelor Unite ale Parcului susţin că „au fost martori la lovitura de fulger și au început imediat să ajute cele patru victime”.

„Am reușit să tratăm și să transportăm rapid cele patru persoane la un spital din zonă”, a spus Maggiolo la conferința de presă. Nu se ştie dacă cele patru persoane se cunoșteau între ele, însă Maggiolo a declarat că, înainte de a fi lovite de fulger, cele patru victime stăteau lângă un copac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Patru persoane lovite de fulger lângă Casa Albă, în Washington. Victimele au suferit "răni care ar putea fi mortale"