Antena Meniu Search
x

Foto Fără slujbă și fără casă, o româncă din Spania a ajuns să locuiască într-o mașină alături de cei doi câini ai ei. "Sunt familia mea, sunt tot ce am"

Alina, o româncă de 42 de ani din Spania, a ajuns de trei luni să locuiască într-o mașină. A rămas fără slujbă, așa că nu a mai reușit să plătească chiria și a trebuit să plece.

de Monica Palade

la 03.02.2023, 21:53

Deși sunt zile în care nu are ce să mănânce, femeia nu a renunțat la cei doi câini ai ei. Sunt familia ei, sunt tot ce mai are și doar ei îi mai aduc bucuria într-o viață de chin.

"Sunt singurul lucru pe care îl am"

Povestea româncei, care locuiește în Spania de 22 de ani, a fost relatată de Telemadrid. Alina a încercat să închirieze o cameră, dar nimeni nu o primește împreună cu cele două suflete pentru care ar face orice. A fost sfătuită chiar să îi ducă la un adăpost, dar nu poate și nici nu vrea să îi abandoneze. „Nu poți să mergi cu câinii într-o cameră. Ar fi mai ușor dacă nu i-aș avea. Dar câinii sunt familia mea, sunt singurul lucru pe care îl am, nu am de gând să-i abandonez”, a povestit românca printre lacrimi.

Serviciile Sociale ale Primăriei s-au oferit să-i plătească chiria, dar Alina este cea care trebuie să-și găsească o casă sau o cameră. Nu cere donații, vrea un acoperiș unde să se adăpostească cu câinii săi până își găsește un loc de muncă și poate plăti o chirie.

Prioritatea ei sunt cei doi câini, "chiar și atunci când suntem în mașină știu că trebuie să le dau de mâncare, când trebuie să le dau și cum să am grijă de ei". Unul dintre câini este bolnav, dar Alina îi cumpără din puținul rămas medicamentele și hrana.

Astăzi, pentru micul dejun, a pregătit o bucată de pâine pe care trebuie să o împartă la toți trei. "Întâi ei și apoi eu, dacă câinii sunt bine, sunt bine și eu", a mai spus românca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Fără slujbă și fără casă, o româncă din Spania a ajuns să locuiască într-o mașină alături de cei doi câini ai ei. "Sunt familia mea, sunt tot ce am"