Antena Meniu Search
x

Fată de 15 ani, ucisă cu o macetă într-un autobuz din UK, chiar de iubitul de care se despărţise cu o zi înainte

O fată de doar 15 ani din Marea Britanie şi-a găsit sfârşitul în mod tragic chiar în autobuzul cu care merge la şcoală. Mai exact, după cum notează Daily Mail, cel care a ucis-o cu ceea ce martorii descriu ca fiind o macetă este chiar fost ei iubit, de care se despărțise cu doar o zi înainte și care înainte să recurgă la acest act îngrozitor i-ar fi oferit niște flori în speranță că o va convinge să se împace cu el.

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 16:45

Poliția din Marea Britanie
Fata de 15 ani, ucisă cu o macetă într-aun autobuz din UK, chiar de fostul iubit de care se despăţise cu o zi înainte - Shutterstock

O fată de doar 15 ani din Marea Britanie şi-a găsit sfârşitul în mod tragic chiar în autobuzul cu care merge la şcoală. După cum transmite Daily Mail, aceasta a fost ucisă de către un băiat care, iniţial, ar fi încercat să îi ofere nişte flori.

Poliţiştii britanici au fost chemaţi să intervină în apropierea unui centru comercial din sudul Londrei în jurul orei locale 8:30. La scurt timp, la faţa locului a sosit şi o ambulanţă care timp de 50 de minute a încercat să-i salveze viaţa fetei de 15 atacate cu maceta. Din nefericire, la ora 9:21 medicii au fost nevoiţii să îi declare decesul.

O persoană care a asistat la această tragedie povesteşte că a văzut o fată şi un băiat care se certau pentru că aceasta nu îşi mai dorea să iasă cu el. "Apoi a spus ceva ce l-a făcut să izbucnească, a devenit foarte violent şi a scos un cuţit lung, ca o sabie sau o macetă, şi a injunghiat-o."

O altă persoană, care ar fi aflat ce s-a întâmplat de la un martor ocular, a declarat că fata a refuzat un buchet de flori de la băiatul de care se despărţise cu o zi înainte. Ulterior, acesta a devenit violent şi a atacat-o. După mai puţin de 30 de minute după ce moartea fetei de 15 ani a fost declarată, poliţiştii au arestat un adolescent, despre care cred că ar fi autorul acestei atrocităţi.

Pe acelaşi subiect

Autorităţile şi localnicii reacţionează după această tragedie

Primele informaţii sugerează că fata de 15 ani se îndreptat către şcoala privată la care învăţa în dimineaţa tragediei. La scurt timp, reprezentanţii instituţiei au transmis un comunicat: "Suntem profund șocați de moartea fără sens și tragică a mult iubitei și apeciatei noastre eleve şi prietene. Va fi nevoie de ceva timp pentru ca comunitatea să depăşească această tragedie și vom oferi sprijin elevilor noștri în timp ce încercăm să facem acest lucru."

Moartea tinerei, dar mai ales modul tragic în care a avut loc, nu au trecut neobservate. Astfel, la câteva ore după ce fata de 15 ani a murit, primarul Londrei a transmis un mesaj de condoleanţe, iar şeful poliţiei a adăugat că a fost deschisă o anchetă şi că le mulţumeşte celor care au cooperat cu oamenii legii în acest caz.

Uciderea fetei de 15 ani cu o macetă de către fostul ei iubit a dus la o serie de reacţii extrem de dure din partea celor care locuiesc sau lucrează în zona în care tânără şi-a pierdut viaţa. "Am ieșit din biroul meu și erau două ambulanțe chiar peste drum și aproximativ 12 mașini de poliție", explică Leigh Thomas, agent imobiliar. "Zona s-a dus de râpă. De cealaltă parte a centrului comercial este o zonă de război", a adăugat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Fată de 15 ani, ucisă cu o macetă într-un autobuz din UK, chiar de iubitul de care se despărţise cu o zi înainte