Antena Meniu Search
x

Femeia care a câştigat 31 de milioane de euro la loto a fost găsită moartă în casă: "Premiul mi-a distrus viaţa!"

O femeie care a obţinut suma de 31 de milioane de euro la loteria Euromillions a fost găsită moartă de poliţişti în propria casă din Belfast. În ciuda cec-ului uriaş de bani, aceasta a susţinut că premiul i-a distrus viaţa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.09.2021 , 16:32

Loteria Euromillions
Femeia care a câştigat 31 de milioane de euro la loto a fost găsită moartă în casă - Profimedia

Margaret Loughrey, în vârstă de 56 de ani, a câștigat premiul EuroMillions în urmă cu opt ani, dar a spus că premiul a „distrus-o”. Şi-a cumpărat biletul „norocos”, în drum spre casă, întorcându-se de la muncă, acolo unde lucra pentru 58 de lire sterline pe săptămână.

Vestea câştigului i-a adus multă fericire la momentul respectiv. „Maggie Millions”, aşa cum ajunsese să fie strigată pe stradă, şi-a permis să-şi cumpere o casă în valoare de 125.000 de lire sterline, a deschis un bar şi a transformat o fostă fabrică într-un centru de agrement, iar mai bine de jumătate din sumă a donat pentru cauze caritabile.

La scurt timp de la câştigarea premiului, femeia a fost internată la psihiatrie

Articolul continuă după reclamă

La patru luni de la extragerea premiului a fost internată într-un centru medical de psihiatrie, fapt pe care l-a descris ca fiind cel mai rău lucru pe care l-a trăit: „Dacă există iadul, atunci am fost acolo. Atât de rău a fost”

Pe acelaşi subiect

Ulterior, femeia a susţinut că oamenii i-au „furat milioane”, adăugând: „Regret că am câştigat la loterie, da, regret. Eram o persoană fericită înainte. Sunt o fiinţă umană şi tot ceea ce a făcut a fost să-mi distrugă viaţa. Premiul mi-a distrus viaţa”

Într-un ultim interviu, Margaret a recunoscut că a rămas cu doar 5 milioane de lire, menţionând: „Nu poţi să-ţi iei banii cu tine. Nu există giulgiu cu buzunare”.

Moartea ei subită nu este tratată ca fiind suspectă, anchetatorii declarând că este pur şi simplu un sfârşit tragic în urma anilor plini de necazuri. Nu s-ar fi căsătorit niciodată, trăind alături de sora ei şi cei patru fraţi, relatează elmundo.es. Ofițerii de la Serviciul de Poliție din Irlanda de Nord au ajuns la casa e din Strabane în urma unui apel de urgenţă care-i anunţa decesul brusc. Paramedicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Câştigătoarea la loto: „Nu are rost să ai 31 de milioane de euro și să fii singur"

Doamna Loughrey a obținut premiul uriaș la o extragere din noiembrie 2013, obținând 26.863.588 de lire sterline.

Vecinul ei și consilierul local, Paul Gallagher, a declarat reporterilor că orașul a fost șocat de tragedia neașteptată: „Margaret era bine cunoscută și a făcut o mulțime de lucruri bune, caritabile pentru oral. Oamenii sunt pur şi simplu şocaţi de cele auzite astăzi”

Câștigul la loterie nu i-a adus lui Margaret Loughrey decât probleme și a jurat să-și împartă banii cu cei din jur, donând mai bine de jumătate din sumă în scopuri caritabile, potrivit Daily Mail.

„Nu are rost să ai 27 de milioane de lire sterline și să fii singur. Asta nu mă poate face fericită, asta nu mă poate face decât să mă bucur că pot să fac lumea fericită; până acum toată lumea este absolut încântată”, declarase ea atunci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Mapamond » Femeia care a câştigat 31 de milioane de euro la loto a fost găsită moartă în casă: "Premiul mi-a distrus viaţa!"