Un student se gândeşte la ''pensionare'' anticipată, după ce a câștigat 20 de milioane de dolari la Loto, datorită numărului 13

De Andreea Anghel.
Publicat: 18.12.2020, 10:06.
Actualizat: 18.12.2020, 10:07

Un student australian a reuşit să câştige 20 de milioane de dolari la Loto. Aceasta a cumpărat un bilet chiar cu puţin timp înainte de închiderea extragerii. Tânărul se gândeşte deja să se ''pensioneze'' anticipat şi să îşi dedice viaţa familiei şi prietenilor.

Tânărul a câştigat suma de 20 de milioane de dolari

Un student din Australia a câştigat marele premiu la Loto

Profimedia Images

Un student din Queensland, Australia, în vârsta de 20 de ani, a devenit cel mai proaspăt milionar din ţară, după ce a câștigat marele premiu la loterie. Tânărul trebuie să revendice nu mai puţin de 20 de milioane de dolari.

El a avut singura extragere câștigătoare, după ce şi-a plătit şi completat biletul online, potrivit dailymail.co.uk.

Mare i-a fost mirarea acestuia când a fost sunat seara pentru a fi anunţat că a câştigat marele premiu. Extaziat, studentul care a decis să rămână totuşi în anonimat, nu a vrut să îşi sune imediat familia şi a preferat să le dea vestea în dimineaţa următoare.

Se pare că tânărul a ales numerele câștigătoare 29, 4, 17, 16, 33, 5 și 9 dintr-un bol şi numărul 13 din altul. Chiar cel din urmă, numărul lui norocos, a fost cel care i-a adus marele câştig de 20 de milioane de dolari.

Premoniţia câştigătoare

Studentul a explicat că a amânat să cumpere un bilet, dar s-a grăbit să cumpere unul chiar înainte de închiderea extragerii, cel mai probabil dintr-un instinct.

De fiecare dată când am văzut știrile despre un câștigător la loterie, m-am gândit că acel tip norocos urmează să fiu eu data viitoare!

Tânărul vrea acum să profite de bani prin a pune familia şi prietenii pe primul loc. El a mai subliniat că oamenii petrec prea mult timp dedicând-şi viaţa locului de muncă, lucru pe care cel mai probabil acesta nu îl va face.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.