Antena Meniu Search
x

Un student se gândeşte la ''pensionare'' anticipată, după ce a câștigat 20 de milioane de dolari la Loto, datorită numărului 13

Un student australian a reuşit să câştige 20 de milioane de dolari la Loto. Aceasta a cumpărat un bilet chiar cu puţin timp înainte de închiderea extragerii. Tânărul se gândeşte deja să se ''pensioneze'' anticipat şi să îşi dedice viaţa familiei şi prietenilor.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 18.12.2020, 10:07

Tânărul a câştigat suma de 20 de milioane de dolari
Un student din Australia a câştigat marele premiu la Loto - Profimedia Images
  • Un student a câştigat marele premiu la Loto, în Australia
  • Suma pe care acesta o va încasa este de 20 de milioane de dolari

Un student din Queensland, Australia, în vârsta de 20 de ani, a devenit cel mai proaspăt milionar din ţară, după ce a câștigat marele premiu la loterie. Tânărul trebuie să revendice nu mai puţin de 20 de milioane de dolari.

El a avut singura extragere câștigătoare, după ce şi-a plătit şi completat biletul online, potrivit dailymail.co.uk.

Mare i-a fost mirarea acestuia când a fost sunat seara pentru a fi anunţat că a câştigat marele premiu. Extaziat, studentul care a decis să rămână totuşi în anonimat, nu a vrut să îşi sune imediat familia şi a preferat să le dea vestea în dimineaţa următoare. 

Se pare că tânărul a ales numerele câștigătoare 29, 4, 17, 16, 33, 5 și 9 dintr-un bol şi numărul 13 din altul. Chiar cel din urmă, numărul lui norocos, a fost cel care i-a adus marele câştig de 20 de milioane de dolari. 

Premoniţia câştigătoare

Studentul a explicat că a amânat să cumpere un bilet, dar s-a grăbit să cumpere unul chiar înainte de închiderea extragerii, cel mai probabil dintr-un instinct.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul vrea acum să profite de bani prin a pune familia şi prietenii pe primul loc. El a mai subliniat că oamenii petrec prea mult timp dedicând-şi viaţa locului de muncă, lucru pe care cel mai probabil acesta nu îl va face. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un student se gândeşte la ''pensionare'' anticipată, după ce a câștigat 20 de milioane de dolari la Loto, datorită numărului 13