Antena Meniu Search
x

Femeie taxată de un spital cu 700 de dolari pentru că a aşteptat 7 ore la urgenţe, fără să primească tratament, în Georgia

O femeie din Georgia a fost taxată cu 688,35 dolari în ciuda faptului că a aşteptat 7 ore pe un scaun la camera de urgenţă a unui spital din oraşul Atlanta, fără a primi niciun tratament.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.11.2021, 14:36

Femeie taxată de un spital cu 700 de dolari pentru că a aşteptat 7 ore la urgenţe, fără să primească tratament - Profimedia

Taylor Davis a mers la spitalul Emory Decatur în iulie pentru a-şi trata o rană destul de serioasă la cap, însă după 7 ore în care nimeni nu a băgat-o în seamă a decis să se întoarcă acasă.

„Nu mi-au cerut numele, nu mi-au verificat tensiunea sau febra, nu s-a uitat nimeni la mine, nimeni nu m-a consultat”, a declarat femeia la postul de știri Fox 5 Atlanta.

La câteva săptămâni distanţă a rămas şocată să vadă că primise în poştă o factură de plată de la spital. Convinsă că este o greşeală, Taylor a sunat unitatea spitalicească pentru a cere câteva lămuriri.

„I-am sunat şi ea (un angajat) a spus că acesta este protocolul spitalului, chiar dacă doar intri şi nu eşti tratat. În momentul în care introduci în sistem contul tău social eşti taxat. Eşti taxat indiferent de orice”, a adăugat femeia.

Pe acelaşi subiect

Cum a gestionat spitalul situaţia

Spitalul a transmis că factura reprezintă pur şi simplu o taxă de intrare la camera de gardă, care se adaugă apoi la factura totală a spitalului şi nu este în mod normal atât de mare ca în cazul de faţă. Nefiind convinsă că poate fi adevărat aşa ceva, femeia le-a trimis şi un email, răspunsul fiind unul la fel de scurt şi direct: „Sunteţi taxată înainte de a fi consultată. Nu pentru a fi consultată”

Într-o declaraţie pentru un post de televiziune, un purtător de cuvânt al Emory Healthcare a menţionat că situaţia va fi investigată: „Vom verifica concret ce s-a întâmplat cu persoana respectivă”.

În final, Taylor Davis a mărturisit că întreaga experienţă pe care a avut-o a făcut-o reticentă în a mai merge la spital în viitor, potrivit The Independent.

„Sunt foarte reticentă să merg la spital acum. Privesc asta ca pe o ultimă soluţie. Văzând că sunt capabili să factureze oamenii pentru lucruri aleatorii, nu mă mai fac să-mi doresc ajutorul lor. Iar acest lucru nu e tocmai bun”, a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Femeie taxată de un spital cu 700 de dolari pentru că a aşteptat 7 ore la urgenţe, fără să primească tratament, în Georgia