Antena Meniu Search
x

Video Ferrari F8 Tributto, făcut scrum într-o miriște de porumb. Supercarul a luat foc în timp ce era testat de un youtuber american

Un videoclip publicat vineri de youtuber-ul american WhistlinDiesel, cunoscut și sub numele de Cody Detwiler, îl arată pe tânărul de 25 de ani în timp ce testează rezistența Ferrari-ului său de 710 cai putere pe un câmp din Texas. A intrat cu viteză pe miriștea de porumb, însă vegetația uscată s-a adunat în zona roților și prin toate canalele de ventilare ale motorului, moment în care bolidul a luat foc. Cel mai probabil, frânele fierbinţi au aprins vegetaţia uscată.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.08.2023, 13:31

Incendiul pare să izbucnească în zona roții dreapta spate, urcând rapid la compartimentul motor al supercarului. Focul se extinde rapid, în doar câteva secunde, iar Detwiler și membrii echipajului său pot fi văzuți cum încearcă cu disperare să stingă vâlvătaia cu orice lichid au la îndemână, inclusiv o cutie cu energizant. Însă fără noroc.

Mai mult, flăcările ajung și la duba lor de filmare, făcând scena și mai haotică. "Nu-mi pasă de mașini. E în regulă. Doar împiedică-l să se răspândească pe câmp", spune Detwiler în video. 

Au cerut ajutorul pompierilor și, în timp ce bolidul de aproape jumătate de milion de dolari era cuprins de flăcări în totalitate, unul dintre cei prezenți a încercat să mai salveze din duba de lângă ce se mai putea. La fața locului au ajuns în scurt timp și echipajele de pompieri, care au stins încendiul, însă ambele mașini au ars complet. 

Cody Detwiler jură că nu a fost nimic regizat

Pe acelaşi subiect

În mesajul care însoțește clipul postat pe canalul său de YouTube, Cody Detwiler jură că nimic din ce s-a întâmplat pe câmp nu a fost regizat, că totul a fost un accident. Spune că are pierderi de jumătate de milion de dolari, mai ales că nu avea asigurare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Regret să informez pe toată lumea că Ferrari-ul F8 de 400.000 de dolari și minivanul meu închiriat au ars recent și sunt un morman de cenușă. Acesta a fost un accident", este mesajul din descrierea clipului care, în nici două zile, a strâns aproape 4 milioane de vizualizări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Ferrari F8 Tributto, făcut scrum într-o miriște de porumb. Supercarul a luat foc în timp ce era testat de un youtuber american