Antena Meniu Search
x

Video Fete de 10 ani, violate şi ucise de „unchiul Vitya”. Bărbatul, un agresor sexual cu antecedente, le-a ademenit cu dulciuri într-un magazin din Rusia

Viktor Pesternikov, un rus de 41 de ani, a recunoscut marţi că le-a violat şi ucis pe Ulyana Degtyar și Anastasia Fesler, două eleve în vârstă de 10 ani. Cele două copile au fost date dispărute luni, după ce au fost văzute, ultima oară, într-un magazin din regiunea siberiană Kemerovo, alături de „unchiul Vitya” care le cumpăra dulciuri. 

De Redactia Observator la 08.09.2021, 15:07
Viktor Pesternikov, din Rusia, a violat şi ucis două fete în vârstă de 10 ani
Viktor Pesternikov, din Rusia, a violat şi ucis două fete în vârstă de 10 ani - Profimedia

Viaţa unui orăşel din Rusia a fost tulburată, la începutul acestei săptămâni, de dispariţia a două eleve în vârstă de 10 ani, pe nume Ulyana Degtyar și Anastasia Fesler. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate într-un magazin i-au condus pe anchetatori direct la uşa criminalului. Vânzătoarea a mărturisit că bărbatul a intrat în magazin, însoţind cele două fete, cărora le-a cumpărat dulciuri şi băuturi răcoritoare. După cum arată filmarea CCTV, Viktor Pesternikov a susţinut atunci că le-a prescris fetelor un "tratament" special: „Au cerut semințe de floarea soarelui, dar eu le-am cumpărat băuturi răcoritoare.”

Pesternikov, care lucra ca șofer, a mai avut probleme cu legea, au declarat poliţiştii. Anterior, acesta executase o pedeapsă de 10 ani după gratii pentru "infracţiuni asociate cu pedofilia". Bărbatul, căsătorit şi tată a doi copii, a fost arestat marţi. Iniţial a pretins că le-a dus pe fetele declarate dispărute doar să hrănească porumbeii, dar în scurt timp şi-a recunoscut oribila faptă. Cadavrele au fost descoperite într-o casă abandonată, decesul survenind în urma unor acţiuni cumplite, de viol şi sufocare, arată rapoartele oficiale citate de Daily Mail. Hainele celor două victime au fost găsite, de asemenea, printre ruinele locuinţei în paragină.

Vicepreședintele parlamentului rus, Mihail Yemelyanov, a declarat că „asasinii pedofili și teroriștii ar trebui să primească pedeapsa cu moartea”, ignorând interdicţiile europene referitoare la acest aspect. „Astfel de ticăloși trebuie executați", a insistat el. Conform spuselor lui Yemelyanov, după alegerile de luna aceasta s-ar pregăti un vot legat de introducerea pedepsei capitale în Codul Penal.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Fete de 10 ani, violate şi ucise de „unchiul Vitya”. Bărbatul, un agresor sexual cu antecedente, le-a ademenit cu dulciuri într-un magazin din Rusia