Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 8 ani, împuşcată mortal de propriul tată, în SUA. Bărbatul susține că a confundat-o cu un hoţ, poliția nu l-a crezut

O fetiţă de 8 ani din Memphis, SUA, a murit vineri, după ce a fost împuşcată de propriul tată. Bărbatul a tras din greşeală asupra ei, crezând că aceasta este un hoţ.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 01.09.2021, 13:53

Fata de 8 ani a fost împuşcată mortal de propriul tată
Bărbatul a fost condamnat pentru omucidere - Profimedia (foto ilustrativ)

Tânărul în vârstă de 31 de ani susține că a confundat fata cu un hoţ şi a deschis focul asupra ei, după ce copila s-a ascuns într-un dulap. Potrivit declaraţiilor pe care le-a oferit anchetatorilor, mama fetiţei a spus că a fost trezită de un zgomot puternic în jurul orei 2 dimineaţa. "Oliver se plimba prin casă, moment în care a deschis uşa unui dulap din dormitor. Văzând o siluetă miscându-se în interior a tras asupra copilei", a mărturisit femeia, potrivit Daily Mail.

Poliţiştii din Memphis au confirmat că fetiţa a fost transportată la spitalul din oraş, în stare critică. Glonţul din piept i-a fost scos, însă la câteva ore distanţă, medicii au declarat decesul. Poliția nu a crezut varianta bărbatului că tragedia s-a produs din greșeală și a fost pus sub acuzare pentru omucidere din neglijență. A fost arestat iar judecătorul i-a fixat o cauțiune în valoare de 112.500 de dolari. Bărbatul este înregistrat în evidenţele poliţiei. A fost acuzat de atac deosebit de grav în august 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 8 ani, împuşcată mortal de propriul tată, în SUA. Bărbatul susține că a confundat-o cu un hoţ, poliția nu l-a crezut