Antena Meniu Search
x

Fetiță de cinci ani, pedepsită crunt de mamă. A legat-o de mâini și de picioare și a abandonat-o pe o terasă la 45 de grade, în India

Pedeapsă cruntă aplicată de o mamă fiicei sale de 5 ani. Femeia a legat-o de mâini și de picioare și a abandonat-o pe o terasă la 45 de grade Celsius pentru că „nu și-a terminat temele”.

de Monica Palade

la 09.06.2022, 21:52

Imaginile îngrozitoare au fost filmate în Delhi, India, de pe o casă vecină, după ce țipetele disperate ale copilei au atras atenția. În momentul în care fetița a fost pedepsită, tatăl nu se afla acasă, fiind dus la un atelier de reparații biciclete. Acasă se afla fratele fetei, în vârstă de 11 ani.

Legată și abandonată la 45 de grade Celsius

În imaginile făcute publice este auzit un băiat spunând: „Vedeți, aceastp fată a fost abandonată pe terasă. Este ora 2 și e foarte cald. Zvâcnește de durere. A fost legată și lăsată acolo de mama ei”.

Fetița a fost dezlegată și salvată de bunicul său, după ce a stat în căldură timp de 10 minute. Tatăl fetiței a fost la rândul său sunat: „Am aflat de asta când m-a sunat tata să-mi spună că soția mea a pedepsit-o dur pe fiica noastră. A vrut să mă întorc acasă cât mai repede posibil. Mi-a spus că a eliberat-o până să ajung acasă. Soția mea s-a enervat și a pedepsit-o pentru că nu și-a făcut temele. Mi-am certat soția că i-a făcut asta fiicei noastre”.

Polițiștii din Delhi au confirmat că investighează incidentul oribil. „După ce clipul cu o fetiță legată pe acoperișul unei case a apărut pe rețelele de socializare, poliția din Delhi a făcut toate eforturile posibile pentru a-i afla identitatea și circumstanțele. Familia copilului a fost identificată și se vor aplica sancțiuni corespunzătoare”.

Și reprezentanții Protecției Drepturilor Copilului din Delhi a confirmat că investighează cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Fetiță de cinci ani, pedepsită crunt de mamă. A legat-o de mâini și de picioare și a abandonat-o pe o terasă la 45 de grade, în India