Antena Meniu Search
x

Foto "Fiecare zi este o luptă care îmi distruge sufletul". O tânără de 26 de ani din UK s-a sinucis pentru că nu mai suporta grețurile din timpul sarcinii

O tânără însărcinată și-a luat viața, după ce aceasta nu ar mai fi suportat grețurile excesive de pe timpul sarcinii.

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 22:24

O tânără de 26 de ani din UK s-a sinucis pentru că nu mai suporta grețurile din timpul sarcinii
O tânără de 26 de ani din UK s-a sinucis pentru că nu mai suporta grețurile din timpul sarcinii - Justgiving

Tânăra profesoarăși partenerul ei Eddie au aflat că vor deveni părinți în mai 2022. La câteva săptămâni după, tânăra de 26 de ani a început să aibă grețuri excesive și vărsături în timpul sarcinii. Ea a vorbit cu medicul de familie de mai multe ori în primele luni de sarcină și i s-au prescris medicamente, însă i s-a spus că se va rezolva de la sine. Mai mult, ea a fost avertizată că medicamentul ar putea dăuna copilului, potrivit Mirror.

S-a sinucis pentru că nu mai suporta grețurile din timpul sarcinii

Pe 14 noiembrie 2022, după ce a fost la cumpărături cu mama ei pentru a cumpăra lucruri pentru copilul ei Jess s-a întors la casa mamei ei din Accrington. Ea a început să exprime gânduri paranoice. De exemplu, a început să creadă că niște muncitori care instalau cabluri de fibră optică afară îi spargeau de fapt telefonul mobil. 

Femeia a fost găsită fără viață chiar de mama ei. Era însărcinată în 28 de săptămâni. Jess a fost dusă la Spitalul Royal Blackburn, unde Elsie, fetița ei, a fost născută prin cezariană de urgență. Patru zile mai târziu, trupul minuscul copilei a cedat. 

„Jess ar fi fost cea mai uimitoare mamă pentru Elsie. Nu voi putea niciodată să-mi văd nepoata crescând; sunt zdrobită. Inima mi-a fost smulsă și fiecare zi este o luptă care îmi distruge sufletul", a declarat mama tinerei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Fiecare zi este o luptă care îmi distruge sufletul". O tânără de 26 de ani din UK s-a sinucis pentru că nu mai suporta grețurile din timpul sarcinii