Antena Meniu Search
x

Fotbalistul lui Southampton care a devenit unul dintre cei mai apreciaţi actori de filme pentru adulţi

Un fost fotbalist de la Southampton, a cărui carieră s-a încheiat prematur, a devenit unul dintre cei mai apreciaţi actori de filme pentru adulţi din lume.

de Redactia Observator

la 30.07.2021, 17:55

Fotbalistul de la Southampton a fost căsătorit cu Mia Malkova, o renumită actriţă din filme pentru adulţi
Fotbalistul de la Southampton a fost căsătorit cu Mia Malkova, o renumită actriţă din filme pentru adulţi - Danny Mountain Instagram
  • Fostul fotbalist de la Southampton a făcut milioane de dolari din filme pentru adulţi.

Danny Mountain a fost considerat, în urmă cu câţiva ani, o mare speranţă a fotbalului englez. Conform Daily Echo, Mountain a semnat cu Southampton încă de la vârsta de nouă ani şi a evoluat pentru echipele de copii ale "Sfinţilor" până la vârsta de 16 ani.

În cei şapte ani în care a evoluat pentru Southampton, Danny Mountain a fost curtat de mai multe cluburi de top precum Tottenham Hotspur, Chelsea Londra sau West Ham United. Iar dacă ar fi semnat cu vreunul dintre cluburile respective, poate traseul său în viaţă ar fi fost altul. Danny a decis să rămână la Southampton "pentru că în viaţă întotdeauna am fost o persoană loială şi, oricum, visul meu era să joc pentru echipa de seniori a lui Southampton".

Însă, la 16 ani, într-un meci jucat pentru Southampton, Danny Mountain a suferit o accidentare gravă la genunchi, accidentare care i-a pus capăt carierei. Tânărul a trecut prin momente extrem de dificile, inclusiv o depresie cruntă. În cele din urmă, Danny a trecut peste momentele grele, cu ajutorul familiei, şi s-a specializat în tâmplărie.

Norocul său a fost ca, la vârsta de 19 de ani, să înceapă o relaţie cu un fotomodel care apăruse la rubrica "Fata de la pagina 3". Agentul fetei intenţiona să o convingă pe aceasta să joace în filme pentru adulţi. În cele din urmă, fata a făcut pasul respectiv chiar alături de Danny, iar de atunci tânărul s-a bucurat de un real succes.

Pe acelaşi subiect

Concluzia fostului fotbalist, după ce a ajuns actor de filme pentru adulţi

La ani distanţă de la retragerea din activitatea de fotbalist, Danny Mountain a devenit unul dintre cei mai apreciaţi actori de filme pentru adulţi din lume. A jucat în sute de astfel de filme, a făcut milioane de dolari, s-a mutat în Statele Unite ale Americii, a fost căsătorit cu două actriţe celebre, Eva Angelina şi Mia Malkova, şi a dezvoltat relaţii de prietenie cu nume grele atât de la Hollywood, cât şi din lumea fotbalului.

Iar concluzia lui Danny Mountain este cât se poate de clară: "Când eram un copil, visam să devin un fotbalist celebru. Din păcate, nu o să marchez niciodată pentru Anglia, însă asta nu m-a oprit să devin o persoană de succes".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Fotbalistul lui Southampton care a devenit unul dintre cei mai apreciaţi actori de filme pentru adulţi