Antena Meniu Search
x

Un renumit actor din filme pentru adulţi a murit la doar 29 de ani, într-un teribil accident de motocicletă

Jake Adams, renumit actor din filme pentru adulţi, a murit la doar 29 de ani, într-un teribil accident de motocicletă.

de Redactia Observator

la 17.07.2021, 13:12

Jake Adams a jucat în peste 700 de filme pentru adulţi în cinci ani
Jake Adams a jucat în peste 700 de filme pentru adulţi în cinci ani - Jake Adams Instagram
  • Accidentul în care a murit Jake Adams s-a produs în California.

Jake Adams a murit în urma unui accident produs în Encino, California, şi în care, pe lângă motocicleta sa, a mai fost implicată şi o maşină. Conform Daily Star, deocamdată nu se cunoaşte exact cine a fost vinovat pentru producerea accidentului, ancheta fiind în desfăşurare.

Jake Adams a murit la nici două săptămâni după ce a fost gazda unei petreceri monstruoase date cu ocazia zilei de 4 iulie, zi în care Statele Unite ale Americii îşi celebrează Ziua Independenţei.

Moartea renumitului actor a îndoliat întreaga industrie a filmelor pentru adulţi

Jake Adams era extrem de iubit în industria filmelor pentru adulţi, deşi şi-a făcut debutul abia în 2016, pe când avea deja 24 de ani. Starul din filmele pentru adulţi a fost remarcat în timpul unei petreceri cu tentă XXX şi la care a mers alături de un prieten. De atunci, Jake Adams a fost distribuit în peste 700 de filme pentru adulţi şi a primit diferite premii internaţionale pentru prestaţiile sale.

Moartea prematură a lui Jake Adams a îndoliat o întreagă industrie, colegii şi fanii transmiţând numeroase mesaje de condoleanţe familiei îndurerate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un renumit actor din filme pentru adulţi a murit la doar 29 de ani, într-un teribil accident de motocicletă