Antena Meniu Search
x

"Vei fi în mâinile îngerilor". Mărturia emoţionantă a unei mame. Băieţelul ei de 5 luni a murit subit. Copilul a fost găsit fără suflare în casa lor din Anglia

O mamă îngenuncheată de durere a făcut o serie de mărturisiri emoţionante despre momentul în care a primit apelul care avea să o anunţe că băieţelul ei de cinci luni a fost găsit mort.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.07.2022, 16:39

Benji, fiul lui Allanah Andersson a murit pe 24 iunie, în casa lor din Mango Hill, un oraş la nord de Brisbane, poliţiştii suspectând că ar putea fi vorba despre sindromul morţii subite a sugarului, scrie Daily Mail.

Tânăra mamă, care mai are alţi doi copii, unul dintre ei fiind sora geamănă a lui Benji, nu era acasă în momentul în care s-a petrecut tragedia. Aceasta a primit un apel din partea soţului, iar când a răspuns bărbatul a anunţat-o că băieţelul lor a fost găsit fără suflare în pătuţ. Tatăl copilului era acasă împreună cu mama lui, bunica lui Benji, în clipa în care au făcut descoperirea macabră.

În ciuda încercărilor disperate ale tatălui de a-l resuscita, copilul de cinci luni nu a mai putut fi salvat.  

"Mă durea întregul corp, inima îmi ceda, nu puteam să respir şi încercam să înţeleg ce îmi spunea soţul meu.", a mărturisit femeia pentru presa străină. Ea povesteşte că era plecată în interes din serviciu, iar după aflarea cumplitei veşti s-a întors de urgenţă acasă şi a avut un şoc să vadă că strada pe care locuia era plină de maşini de poliţie. 

Pe acelaşi subiect

O familie îndurerată după moartea subită a unuia dintre gemeni

Mama copilului spune că şi-l va aminti mereu pe cel mic ca fiind "cel mai fericit copil". "Era copilul cu cel mai larg zâmbet", a adăugat ea. 

"Era molipsitor râsul său şi la fel şi chichotele sale adorabile. Sora lui geamănă, Freya, îl va avea mereu acolo pe fratele ei care o va veghea.", spune tânăra mamă.

Ea a mai povestit că una dintre amintirile sale preferate din puţinul timp pe care l-a petrecut cu Benji a fost să îi vadă zâmbetul în fiecare zi. "Când se trezea dimineaţa, puteai să îi vezi pur şi simplu bucuria şi fericirea pe chip. Una dintre amintirile mele preferate este atunci când dormea în braţele mele"

Într-o postare pe reţelele de socializare, femeia a adus un ultim omagiu copilului spnând "Îngerul meu drag, ai fost luat repede dintre noi! Ai fost atât de iubit, zâmbetul tău molipsitor..... Cuvintele nu pot descrie durerea și pierderea pe care le simțim. Știu că vei fi în mâinile îngerilor din cer"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Vei fi în mâinile îngerilor". Mărturia emoţionantă a unei mame. Băieţelul ei de 5 luni a murit subit. Copilul a fost găsit fără suflare în casa lor din Anglia