Antena Meniu Search
x

Fratele și-a ucis sora geamănă când dormea și le-a spus polițiștilor că a crezut că visează, în SUA

Un tânăr de 17 ani și-a ucis sora geamănă și le-a spus anchetatorilor că avea impresia că visează atunci când a înjunghiat-o cu un cuțit în gât, la primele ore ale dimineții de miercuri, în casa lor din Texas. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.10.2021, 09:22

Fratele și-a ucis sora geamănă când dormea și le-a spus polițiștilor că a crezut că visează, în SUA
Fratele și-a ucis sora geamănă când dormea și le-a spus polițiștilor că a crezut că visează, în SUA

Procurorii americani au decis că tânărul Benjamin Elliott, din Harris, Texas, trebuie închis după ce a devenit principalul suspect în cazul uciderii surorii sale gemene, Meghan Elliott. Spre uluirea anchetatorilor, băiatul de 17 ani și-a recunoscut fapta, însă le-a spus că a crezut că visează.

"Pârâtul a declarat, după ce și-a dat seama că nu visează, că a scos cuțitul și l-a așezat lângă reclamant, a aprins lumina în dormitor și a aplicat presiune pe rană cu o pernă", a declarat joi un procuror la o ședință judecătorească. 

Benjamin, care este internat momentan într-o unitate de sănătate mintală, nu a fost prezentat în instanță, a raportat KPRC .

Băiatul de 17 ani a încercat să-i acorde primul ajutor surorii sale

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au răspuns la un apel la 911 făcut de Benjamin cu privire la înjunghiere la aproximativ 4:45 dimineața. Un operator 911 l-a instruit să efectueze manevre de resuscitare și tânărul a făcut acest lucru până când a sosit o ambulanță a sosit la locuința acestora și adolescenta a fost declarată moartă.

Un procuror a spus că, la aproximativ șapte minute de la apelul de urgență, „inculpatul îi cheamă pe părinții săi care sunt auziți strigând și plângând în fundal”. Ofițerii au găsit-o pe Meghan cu mai multe răni înjunghiate într-un dormitor la sosirea lor.

Tânărul acuzat de crimă a fost internat într-o unitate de sănătate mintală

La câteva ore după înjunghiere, anchetatorii au folosit un mandat pentru percheziționarea locuinței familiei.

Joi, în instanță, procurorii au spus că Elliott le-a spus anchetatorilor că nu suferă de tulburări de somn și că nu a luat droguri sau alcool.

Gemenii fuseseră văzuți în mod regulat de vecini mergând împreună la liceul Cypress Park din Harris, Texas, și păreau să aibă o relație bună.

„Erau vecini minunați, drăguți și liniștiți și absolut fără probleme”, a declarat Bob Dawson pentru KPRC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Fratele și-a ucis sora geamănă când dormea și le-a spus polițiștilor că a crezut că visează, în SUA