Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Frumoasa noastră a plecat să zboare cu îngerii”. Părinţi în agonie, după ce fiica de 22 de ani a fost găsită moartă, alături de alt bărbat, într-un apartament din Anglia

Lacrimi şi suspine amare pentru o întreagă familie, după ce o tânără de doar 22 de ani a fost găsită moartă într-un apartament din Kettering, în condiţii suspecte.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.08.2021, 21:02

Mai multe omagii i-au fost aduse tinerei, descrisă de prieteni ca fiind o persoană „amabilă, grijuţie şi atentă”, după ce a fost găsită moartă într-un apartament din Kettering.

Un alt bărbat a fost găsit mort în apartament

Maddie Durdant-Hollamby, în vârstă de 22 de ani, din Wimblington, Cambridgeshire, a fost găsită de poliție în urma unor sesizări făcute de cunoscuţi, îngrijoraţi de bunăstarea ei, a declarat poliția din Northamptonshire. Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului la scurt timp după ora 13:00, vineri, 27 august, unde a fost descoperit cadavrul ei.

În interiorul apartamentului a fost găsit și cadavrul altui bărbat. Ofiţerii au declarat că tratează moartea lui Maddie ca pe o crimă, menţionând însă că nu au fost făcute arestări şi nu au niciun suspect în prezent.

Pe acelaşi subiect

„Suntem absolut devastaţi de pierderea lui Maddie, frumoasa noastră fiică, soră, nepoată și verişoară. Inimile noastre sunt frânte și nu putem concepe viața fără ea. Șocul și durerea pe care o simțim sunt de nedescris. Era o persoană frumoasă atât în ​​interior, cât și în exterior, care nu iubea nimic altceva decât să petreacă timp cu familia și prietenii ei. Maddie a fost o tânără amabilă, grijulie, atentă, care a atins viața tuturor celor pe care i-a cunoscut. O dansatoare talentată, creativitatea ei a continuat prin școală și până în cariera sa în marketing. Viața i-a fost întreruptă din păcate, exact în momentul în care cariera ei a înflorit. Gândurile noastre sunt cu toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Maddie la fel de mult ca noi”, a transmis într-o declaraţie familia, duminică.

Mama lui Maddie, Rachel, a postat, de asemenea, un tribut sfâșietor pe Facebook, în care apăreau rândurile: „Acestea sunt cele mai grele cuvinte pe care le-am avut vreodată de scris. Frumoasa noastră Maddie a dispărut. Și-a crescut propriul set de aripi și a plecat să zboare împreună cu îngerii. 22 de ani de iubire a acestei fete uimitoare nu vor fi niciodată suficienți, am crezut că avem o viață în față. Vă rog să îi țineți pe cei dragi puțin mai aproape și să îi sărutați puțin mai mult... nu știți niciodată când poate fi ultima dvs ocazie. Fetiță. Ai fost lumea noastră și viețile noastre nu vor mai fi complete fără tine în ea. Raiul este atât de norocos să te aibă”.

Ofițerii au lansat o investigație și fac apel la orice persoană care are informații, inclusiv imagini CCTV de pe camerele de supraveghere din zonă.

„Acest caz este extrem de tragic și echipa noastră a lucrat în ultimele 48 de ore pentru a stabili circumstanțele care au dus la moartea acestor două persoane. Maddie Durdant-Hollamby era o tânără cu un viitor strălucit în fața ei și ne asigurăm că familia ei este pe deplin susținută în timp ce colaborăm pentru a răspunde la întrebările lor despre cum a ajuns să-și piardă viața. Ancheta noastră nu a găsit până acum fonduri cunoscute de abuzuri domestice în acest caz, dar continuăm să facem apel la oricine are informații pe care le consideră relevante pentru anchetă, să ne contacteze cât mai curând posibil. Gândurile tuturor celor din echipa noastră și din întreaga administraţie sunt alături de familia şi prietenii celor doi care au murit ş icerem instituţiilor mass-media sa le respecte intimitatea și să nu le contacteze pentru a pătrunde durerea lor la acest moment incredibil de dificil”, a declarat inspectorul detectiv Nicole Main, ofițer principal de anchetă.

Identificarea formală a bărbatului, găsit de asemenea fără viaţă, urmează să fie efectuată până la mijlocul săptămânii viitoare, a adăugat poliția.

Localnicii au povestit că au fost șocați când au ajuns în zonă zece mașini de patrulare și 15 ofițeri, apoi au amenajat un cordon în jurul casei, grădinii zidite și garajului comun după ce au fost găsite cadavrele, vineri.

„Cred că este ceva destul de rău. Aici erau aproximativ 15 ofițeri. Patrulau pretutindeni”, şi-a amintit un vecin.

„Nu vorbesc prea mult cu vecinii. Partenerul meu mi-a spus însă la aproximativ 13:30 că poliția este peste tot. În mod normal, e destul de liniștit pe aici. Este pentru prima dată când văd o mașină de poliție aici”, a adăugat o altă femeie din cartier, potrivit Daily Mail

Poliția din Northamptonshire a mai publicat pe Twitter: „Am lansat o anchetă majoră după ce trupurile neînsufleţite a două persoane au fost găsite la o adresă în Kettering în această după-amiază, vineri, 27 august. Un număr mare de ofițeri lucrează la caz și ar dori să discute cu oricine are informaţii care pot fi de folos”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » „Frumoasa noastră a plecat să zboare cu îngerii”. Părinţi în agonie, după ce fiica de 22 de ani a fost găsită moartă, alături de alt bărbat, într-un apartament din Anglia