Antena Meniu Search
x

Foto „Frumusețea ta va face Raiul să strălucească". O fostă finalistă Miss Italia a murit după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită

O fostă finalistă la Miss Italia a murit la doar 33 de ani. Viaţa Antonellei Fragiello s-a stins brusc şi nedrept, după o lungă bătălie împotriva cancerului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.01.2023, 10:47

Antonietta Flagiello
Modelul a pierdut lupta împotriva unei boli cumplite - Facebook

Tânăra, originară din Casoria, ar fi împlinit 33 de ani pe 11 august. Tumora cu care se lupta de ceva timp nu a mai vrut să aştepte. Pentru că starea sa de sănătate se înrăutăţise în ultimele zile, Antonella fusese internată în spital. Nimeni însă, nici măcar cei mai apropiaţi, care îi cunoşteau suferinţele şi ştiau cât de mult a luptat cu boala, nu şi-au imaginat că totul se va sfârşi atât de brusc şi nedrept.

Pe 15 ianuarie trecut, pe profilul ei de Facebook, Antonella îi dedicase ultima postare soțului ei Carlo: „Am fost departe de tine de câteva zile și nu există niciun minut din zi în care să nu mă gândesc cât de norocoasă sunt că te am în viața mea. Tu ești aerul pe care îl respir, cel mai frumos zâmbet al meu, cea mai strălucitoare privire. Ești rar. Eşti tu. Te iubesc".

După ce a participat la Miss Italia și a ajuns în finala de la Salsomaggiore, Antonella, care avea 19 ani la acea vreme, a cunoscut o lungă perioadă de apariții de succes la televizor. Frumuseţea a ajutat-o inclusiv să devină imaginea mai multor campanii publicitare, relatează Corriere.

Apropiaţii au umplut paginile de socializare cu mesaje de adio

Pe acelaşi subiect

Era o fată sensibilă şi altruistă, spun apropiaţii, care s-a făcut cunoscută și prin diferite activităţi caritabile. Avea o inimă mare şi împărţea dragostea ei cu oricine, indiferent dacă-i erau apropiaţi sau străini. Rețelele de socializare s-au umplut de mesaje de condoleanţe la scurt timp după ce a fost făcuă publică tragica veste. Toţi cei care au cunoscut-o pe Antonella au dorit să îi aducă un omagiu ori să-i transmită un ultim rămas bun.

Dulce Antonellina, ai luptat atât de mult și durerile erau cu tine de multă vreme. Acum că ai găsit în sfârșit dragostea, liniștea... dureros, dar uneori viața nu e aşa cum dorim", a scris prietena ei Rosa, făcând referire şi căsnicia sa.

Frumusețea ta va face Raiul să strălucească", a adăugat o altă apropiată, Claudia.

Înmormântarea fostei finaliste Miss Italia, Antonella Fragiello, va avea loc astăzi, 23 ianuarie în parohia San Tommaso din cartierul napolitan San Pietro a Patierno.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » „Frumusețea ta va face Raiul să strălucească". O fostă finalistă Miss Italia a murit după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită