Antena Meniu Search
x

Video Cine este Miss Univers 2023 şi cu ce se ocupă în viaţa de zi cu zi. Gabriel R'bonney scrie istorie la 28 de ani

A fost aleasă frumoasa lumii. Reprezentata Statelor Unite este câştigătoarea celei de-a 71 ediţii a competiţiei Miss Univers. Podiumul a fost completat de concurentele din Venezuela şi Republica Dominicană. 

de Redactia Observator

la 15.01.2023, 22:06

Vezi și

Noua Miss Universe scrie istorie şi marchează mai multe premiere. Este momentul de glorie al tinerei de 28 de ani. "Mama mea este din Texas, tatăl meu este din Manila, Filipine şi ei s-au căsătorit chiar în Filipine", spune Gabriel R'bonney, câştigătoarea Miss Univers.  

Miss Univers 2023. Cine este R'Bonney Gabriel, Regina Frumuseţii

În timpul consursului, şi-a onorat originile şi a purtat ţinute reprezentative, atât pentru cultura filipineză, cât şi pentru cultura americană. "Florile pe care le vezi pe ţinută sunt acelaşi tip de flori pe care le-a avut mama mea pe rochia ei de nuntă. Am vrut să îmi arăt iubirea nu numai pentru rădăcinile mele filipineze, dar şi că sunt mândră să fiu texană", povesteşte Gabriel R'Bonney, câştigătoarea Miss Univers.

Tânăra este licenţiată în creaţie de modă şi are propria firmă de confecţii din materiale reciclabile. Multe dintre ţinutele prezentate pe podiumul Miss Universe au fost create şi cusute chiar de ea. Printre acestea se numără şi capa în culori aprinse ce reprezintă renaşterea Păsării Pheonix. "Pentru capă, a folosit PET-uri cărora le-a dat o nouă viaţă. Pe spate a scris mottoul după care chiar ea se ghidează în viaţă: Dacă nu acum, atunci când? Nu este mâine, nu este ieri, este acum. Acum este momentul pentru a face ceea ce ne dorim". 

84 de femei s-au luptat pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. Ediţia din acest an a avut loc în Louisiana şi în concurs s-au înscris şi reprezentantele Rusiei şi Ucrainei, însă niciuna dintre ele nu s-a calificat în finală. România nu a participat la Miss Univers 2023. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Cine este Miss Univers 2023 şi cu ce se ocupă în viaţa de zi cu zi. Gabriel R'bonney scrie istorie la 28 de ani