Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fugă de poliţie, finalizată tragic. Băiat de 15 ani, mort după ce a intrat puternic cu bicicleta electrică într-o ambulanţă parcată, în UK

Un băiat de 15 ani murit într-o coliziune după ce a intrat cu biciclet într-o salvare. Acesta ar fi fost urmărit de nişte poliţişti, deşi ofițerii au declarat că nu îl urmăreau pe adolescent în momentul impactului.

de Aura Trif

la 09.06.2023, 13:26

Un băiat de 15 ani din UK care mergea pe o bicicletă electrică a murit într-o coliziune cu o ambulanță în Manchester, la scurt timp după ce a fost urmărit de polițiști. Poliția din Greater Manchester a anunțat joi, în jurul orei 14:00, că ofițerii au început să urmărească băiatul de-a lungul unei străzi, dar nişte stâlpi mici de metal ar fi împiedicat vehiculul de poliție să continue drumul. Ofițerii nu îl mai urmăreau pe copil la momentul impactului, a spus poliţia.

„La scurt timp mai târziu, a avut loc o coliziune rutieră între bicicleta electrică și o ambulanță pe Langworthy Road. Băiatul de 15 ani care mergea cu bicicleta electrică a murit din păcate”, a declarat instituţia.

În conformitate cu procedurile normale, incidentul a fost transmis Oficiului Independent pentru Conduita Poliției (IOPC), care conduce ancheta. „Am fost anunțați de poliția din Greater Manchester din cauza faptului că un vehicul de poliție a urmărit bicicleta electrică cu puțin timp înainte de coliziune. Investigația noastră este într-un stadiu foarte incipient și vom oferi detalii suplimentare odată ce vom fi în măsură să facem acest lucru”, a declarat un purtător de cuvânt al IOPC.

Lacrimi şi suspine dupa moartea tânărului

Pe acelaşi subiect

Părinții săi au ajuns ieri seară la fața locului, în timp ce prietenii „devastați” și localnicii i-au adus un omagiu adolescentului.

Unul dintre verişorii săi, Jack Pennington şi-a arătat omagiul într-o postare emoţionantă pe reţelele sociale: „Toți cei care l-au cunoscut pe Saul știau că el este cel mai drăguț băiat, avea o inimă bună, politicos. Nu pot să cred că scriu asta, niciun alt cuvânt nu o descrie în afară de șoc. Nu se simte real, mă simt norocos că te-am putut numi vărul meu. Am avut momente frumoase în copilărie, nu pot să cred că doar asta a fost. Asta arată o lume crudă în care trăim. Îmi va fi dor de tine pentru totdeauna, fratele meu. Nu pot să-mi iau rămas bun, ne vedem mai târziu, prietenul meu, te iubesc RIP Saul, fratele meu”, a spus el.

Omagii florale au fost lăsate, de asemenea, lângă scena în această seară, cu o scrisoare: „Saul. Vei avea întotdeauna un loc special în inima mea. Te iubesc”. Un altul a spus: „Saul a plecat, dar nu a fost uitat niciodată. RIP”

O ambulanță cu parbrizul spart a fost fotografiată în jurul locului incidentului în această după-amiază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Fugă de poliţie, finalizată tragic. Băiat de 15 ani, mort după ce a intrat puternic cu bicicleta electrică într-o ambulanţă parcată, în UK