Antena Meniu Search
x

Gest de eroină al unei bătrâne din Rusia. A sărit în apele îngheţate ale unui râu pentru a salva un husky de la înec

O femeie din Rusia nu a stat pe gânduri şi a sărit în apele îngheţate ale unui râu pentru a salva un husky. Câinele rămăsese blocat în gheaţă şi "plângea" după ajutor.

de Redactia Observator

la 15.02.2022, 11:03

Gest de eroină al unei bătrâne din Rusia. A sărit în apele îngheţate ale unui râu pentru a salva un husky de la înec: "Cred că oricine ar fi făcut la fel"
- DailyMail

Galina Voskovykh, în vârstă de 65 de ani, se plimba pe malurile râului Rossosh când a auzit schelălăitul unui câine. Femeia a sărit imediat în apa îngheţată pentru a salva animalul care nu mai putea să ajungă la mal. Imaginile cu gestul eroic al femeii au devenit imediat virale pe reţelele de socializare din Rusia. "Duminică mă plimbam pe lângă rău, alături de prieteni, când am auzit un schelălăit de câine. Un husky rămasese blocat în gheaţă şi nu mai putea ajunge la mal. Nu m-am gândit de două ori, am sărit imediat în apă. Am spart gheaţa şi l-am ajutat să revină la mal", a declarat Galina Voskovykh pentru Gazeta.Ru.

"Nu mă consider un erou". Reacţia stăpânului câinelui salvat

Imediat după ce a ieşit din apă, femeia a început să alerge pe malul râului, alături de câine pentru a împiedica apariţia simptomelor de hipotermie. În scurt timp a apărut şi stăpânul animalului care i-a mulţumit bătrânei pentru gestul său şi a luat câinele acasă. "Nu mă consider un erou. Cred că oricine ar fi făcut la fel", a mai spus Voskovykh. Potrivit DailyMail, Galina Voskovykh obişnuia să facă astfel de băi în apele îngheţate ale râului Rossosh, însă a renuţat la acest obicei în pandemie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Gest de eroină al unei bătrâne din Rusia. A sărit în apele îngheţate ale unui râu pentru a salva un husky de la înec