Antena Meniu Search
x

"Haine curate, te rog. Ale mele sunt murdare". Scrisorile sfâșietoare ale unor copii din Anglia, pentru Moș Crăciun

Au cerut haine curate și fericire pentru părinți, de la Moș Crăciun. Mai mulți copilași din Anglia au lăsat scrisori cu mesaje emoționante, în speranța că Moșul le va îndeplini. 

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 22:32

Proprietarii unui pub din Northumberland au fost „zguduiți” după ce au invitat copiii să scrie scrisori lui Moș Crăciun şi le-au citit, relatează Mirror.

Copii au cerut haine curate de la Moș Crăciun

În loc de dorințe tipice, cum ar fi jucării noi sau jocuri video, personalul localului a primit dorințe cu totul diferite de la copiii din localitate. Un copil a visat la „haine curate”, în timp ce altul a spus că era obișnuit să primească „nimic” de Crăciun. Ca parte a unui obicei de Crăciun, clienții barului sunt invitați să strângă scrisorile și să cumpere cadourile de Crăciun pentru cei mici, pe care le vor pune sub brad.

"Haine curate, te rog. Ale mele sunt murdare", a scris o fetiță de opt ani. „Un cadou pentru tatăl meu. Este trist de când a murit mama mea”, a fost mesajul unei alte tinere, în vârstă de 15 ani. Un alt bilet, scris de un băiat de 17 ani, spunea: „Orice, pentru că este obișnuit să nu primească nimic”. Pub-ul a făcut echipă cu organizația Christmas For All, din Bedlington.

„Scrie negru pe alb, copiii cer pur și simplu niște haine curate de Crăciun, ei bine, asta te tulbură cu adevărat. Și mulți dintre ei, în ciuda faptului că au atât de puțin pentru ei, pun fericirea altora înaintea lor. Acesta este adevăratul spirit al Crăciunului și este sfâșietor că este nevoie de copii să ne amintească de asta”, a spus cofondatorul Inn Hospitality Group, Oliver Bennet.

Organizația “Christmas For All” caută cadouri pentru peste 2.000 de copii defavorizați din sud-estul Northumberland.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Haine curate, te rog. Ale mele sunt murdare". Scrisorile sfâșietoare ale unor copii din Anglia, pentru Moș Crăciun