Antena Meniu Search
x

Video Hamster din vecini, intrus în apartamentul unei femei. Şi-a făcut tunel prin perete în toiul nopţii

O femeie povesteşte că a trăit clipe de groază, speriată de "zgomotele bizare" care veneau chiar din pereţii apartamentului. Iar spaima cea mai mare a trăit-o abia când a descoperit care e sursa sunetelor respective: un hamster din vecini care şi-a "croit" drum până în casa ei. Kenna Buchanan a vorbit despre păţania ei pe TikTok, unde filmuleţul a devenit viral.

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 15:54

Hamsterul din vecini, intrus în casa celor două femei
Hamsterul din vecini, intrus în casa celor două femei - TikTok

Traiul la comun, cu vecini şi cu animalele lor de companie, poate însemna şi să fii pregătit oricând pentru surprize - unele plăcute, altele mai puţin. O femeie din străinătate povesteşte pe TikTok că a avut parte de un adevărat coşmar. Din pereţi auzea "zgomotele bizare", care nu o lăsau să doarmă noaptea. Panicată, i-a cerut ajutorul colegei sale de apartament şi nu mică le-a fust uimirea celor două femei când au descoperit ce se întâmplase de fapt.

Hamster din vecini, intrus în casa celor două femei. Finalul "aventurii" rozătoarei

În casa lor se strecurase, într-adevăr, un intrus pe nume Linda. Este vorba despre hamsterul vecinilor de alături, care şi-a "croit" drum, sârguincios prin peretele despărţitor şi a ajuns în apartamentul celor două femei. Kenna Buchanan a "documentat" întreaga experienţă printr-un filmuleţ pe care l-a postat pe TikTok, acolo unde a adunat deja peste 2 milioane de vizualizări şi o mulţime de comentarii. În descrierea videoclipului a precizat: "O noapte distractivă. Momentul în care hamsterul vecinilor a ros peretele şi a ajuns în apartamentul meu". Aceasta a povestit cum a observat "o gaură mică în zid", lucru care a făcut-o să creadă că cineva vrea să pătrundă prin perete în locuinţa sa. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deznodământul poveştii? După o spaimă straşnică, cele două femei au înapoiat animăluţul proprietareai, dar nu înainte de a-l servi pe hamster cu o gustare. "Am ademenit-o pe Linda cu chipsuri şi am dus-o înapoi acasă", spune Kenna Buchanan. Povestea i-a amuzat pe mulţi utilizatori ai platformei TikTok, care au îndrăgit pe loc hamsterul: "Linda voia doar să se joace".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Hamster din vecini, intrus în apartamentul unei femei. Şi-a făcut tunel prin perete în toiul nopţii