Antena Meniu Search
x

I-au dat viaţă, iar el le-a luat-o pe a lor. Un bărbat de 33 de ani şi-a omorât ambii părinţi în aceeaşi zi. Cei doi britanici au fost ucişi cu peste 100 de lovituri de cuţit

Doi britanici au avut parte de un sfârşit tragic. Cel care ar fi trebuit să aibă grijă de ei, fiul lor în vârstă de 36 de ani, le-a luat viaţa în mod brutal, înjunghiindu-i cu sânge rece de sute de ori. Pentru crima comisă în iarna anului trecut, bărbatul a ajuns acum în faţa judecătorilor. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 15.06.2022, 15:34

Un bărbat de 33 de ani şi-a omorât ambii părinţi în aceeaşi zi
Un bărbat de 33 de ani şi-a omorât ambii părinţi în aceeaşi zi - Shutterstock
  • Informaţii cu puternic impact emoţional!

Cei doi soţi au fost omorâţi într-un atac greu de descris. Potrivit anchetatorilor, Lee Tipping, în vârstă de 36 de ani l-ar fi înjunghiat pe tatăl său, Anhony Tipping, în vârstă de 60 de ani, iar la scurt timp ar fi ucis-o şi pe mama lui, Patricia Livesey, în vârstă de 57 de ani. Tot scandalul între cei trei ar fi pornit de la o uşă, scrie Daily Mail.

Ucişi cu brutalitate de propriul fiu

Poliţiştii transmit că tatăl bărbatului a fost înjunghiat de peste 130 de ori, având cel puţin 65 de lovituri de cuţit în zona pieptului şi alte 15 în abdomen. De asemenea, medicii legişti au constatat faptul că bărbatul prezenta mai multe răni neobişnuite în zona genitală, descoperite în timpul autopsiei. 

Agresorul a susţinut că acete răni au fost provocate chiar de el, după ce a "aruncat" un cuţit spre tatăl său, însă specialiştii îl contrazic. "Sunt cinci răni provocate prin înjunghiere. Două dintre aceste răni au fost provocate folosind forţa", a spus medicul Alison Armor.

Pe acelaşi subiect

Nici mama bărbatului violent nu a scăpat de ploaie de lovituri de cuţit. Judecătorii spun că Patricia a fost înjunghiată de 153 de ori, 67 de lovituri fiind doar în zona pieptului şi alte 10 în gât şi zona ochilor. Inainte de a-i ucide, bărbatu i-ar fi bătut pe cei doi soţi. 

Înainte de a fi omorâtă, Patricia ar fi reuşit să trimită un mesaj surorii sale spunându-i: "Te rog, Doamne, sper că cineva ne va ajuta”. 

Bărbatul a fost prezentat acum în faţa instanţei britanice, iar procesul urmează să continue pentru ca judecătorii să stabilească cu exactitate ce pedeapsă va primi bărbatul pentru dubla crimă pe care a comis-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » I-au dat viaţă, iar el le-a luat-o pe a lor. Un bărbat de 33 de ani şi-a omorât ambii părinţi în aceeaşi zi. Cei doi britanici au fost ucişi cu peste 100 de lovituri de cuţit