Meniu
Search
x

Video Ideea salvatoare a unui băiat de 11 ani, surprins de o alunecare de teren masivă. Cum a "înfrânt" natura dezlănţuită în Filipine

Un băiat de 11 ani din Filipine a reuşit să scape cu viaţă după ce pământul a luat-o la vale, în regiunea Leyte. Copilul a supravieţuit alunecării de teren, având ideea salvatoare să se ascundă într-un ... frigider.

De Redactia Observator la 23.04.2022, 17:29

O alunecare de teren a afectat puternic satul Kantagnos din Filipine, unde micuţul de 11 ani locuia alături de familie. Dar cu toate că pământul a luat-o la vale, băiatul nu s-a pierdut cu firea. S-a ascuns într-un frigider, alunecând astfel în josul pantei formate, până la malul apei pline de nămol. Copilul a fost găsit de echipajele de salvare în interiorul aparatului electrocasnic. Era speriat şi prezenta fracturi multiple, aşa că a fost transportat la spital, de unde va fi preluat de părinţi odată ce starea de sănătate îi va permite. 

Dezastru natural în Filipine

Satul a fost pur şi simplu îngropat după ce furtuna tropicală Megi, cunoscută în Filipine sub numele "Agaton", a făcut prăpăd în regiunea Leyte. Potrivit ofilialilor Gărzii de Coastă filipineze, au avut loc mai multe alunecări de teren semnificative, care au distrus peste 200 de case. Până acum, în urma dezastrului natural au fost raportate cel puţin 224 de decese, 147 de persoane dispărute şi 8 oameni răniţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Ideea salvatoare a unui băiat de 11 ani, surprins de o alunecare de teren masivă. Cum a "înfrânt" natura dezlănţuită în Filipine