Antena Meniu Search
x

Video Influencer francez, condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a înjughiat fosta iubită de peste 80 de ori. Se considera expert în seducţie şi masculinitate

Un influencer din Franța care se autointitula expert în "seducţie" şi "masculinitate" a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce și-a ucis fosta iubită, într-un oraş de lângă Paris, în 2020, relatează The Guardian, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 09:08

Se considera expert în seducţie şi masculinitate
Influencer din Franța, condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a înjughiat fosta iubită de peste 80 de ori - Shutterstock

Mickael Philetas, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit vinovat de un tribunal din Yvelines după ce și-a înjunghiat mortal fosta iubită, în vârstă de 34 de ani, în locuinţa acesteia din Ecquevilly. Fost muncitor feroviar, s-a agajat apoi ca antrenor de aerobicşi a început să posteze videoclipuri despre cum trebuie să-şi trăiască viaţa un "mascul alfa".

Mickael şi-a înjunghiat fosta parteneră de peste 80 de ori

Mickael, care se descria pe internet ca fiind un "antrenor de seducţie", şi-a înjunghiat fosta parteneră de peste 80 de ori, după ce a ajuns la locuinţa ei, noaptea târziu. El a fost condamnat pentru tentativă de omor şi asupra noii sale partenere, precum şi pentru tentativă de omor şi agresiune sexuală asupra surorii sale mai mici, în aceeaşi noapte.

Procurorul general, Marine Montauzou, a declarat în faţa instanţei că acţiunile lui Mickael au reprezentat o "crimă sălbatică" şi că nu există "nicio îndoială" că au fost premeditate. Referindu-se la clipurile pe care acesta le posta pe rețele de socializare, procurorul a declarat că este clar că acesta "nu a tolerat ca vreo femeie să îi ţină piept" şi avea o "ură criminală faţă de femei".

Mickael Philetas le-a spus anchetatorilor că nu ura femeile. El a afirmat că a postat peste 1.500 de videoclipuri pe YouTube despre masculinitate, deoarece era interesat de comunicarea online. În instanţă, el şi-a invocat dreptul de a păstra tăcerea în timpul audierilor. La finalul procesului, a spus că acest lucru s-a datorat faptului că simţea "o mare ruşine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Influencer francez, condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a înjughiat fosta iubită de peste 80 de ori. Se considera expert în seducţie şi masculinitate