Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Îngerașul meu, tati te iubește foarte mult”. O fetiţă de 4 ani a murit, fratele de 3 ani este în stare critică, după un accident teribil pe o autostradă din UK

Tragedie fără margini pentru o întreagă familie. O fetiţă de doar patru ani şi-a pierdut viaţa, iar fratele de 3 ani se zbate să trăiască, după un accident oribil pe o autostradă din Ţara Galilor. Alături de părinţi, cei mici se întorceau de la o petrecere, când maşina în care se aflau a fost izbită de o dubă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 07.02.2022, 15:08

Gracie-Ann Wheaton, în vârstă de patru ani, a murit în urma unui accident de groază, după ce maşina în care se afla familia a fost izbită de o dubă pe autostrada M4 lângă Newport, Țara Galilor. Fratele ei Jayden, de doar trei ani, se află la spital în stare critică. Apropiaţii au creat o pagină de strângeri de fonduri pentru a ajuta la costurile înmormântării. Patru persoane au fost transportate de urgență la spital în urma accidentului care a avut loc sâmbătă în jurul orei 13.45, relatează Wales Online.

„Sâmbătă, 5 februarie 2022, Gracie-Ann se întorcea acasă de la o petrecere a unei zile de naștere, alături de mama ei, tatăl ei vitreg și fratele ei. În jurul orei 14.00, Gracie-Ann și familia ei au fost implicate într-un accident de mașină grav, în urma căruia Gracie-Ann şi fratele ei au fost transportaţi de urgenţă la spital şi internaţi la Terapie Intensivă în stare critică din cauza rănilor pe care le-au suferit amândoi. Gracie-Ann, fiind cea mai grav afectată, a suferit un accident vascular cerebral şi, mai târziu, un stop cardiac. În jurul orei 5 dimineaţa, duminică, Gracie-Ann a murit din cauza gravităţii rănilor”, a declarat un apropiat al familiei, relatează Mirror.

Potrivit poliţiei din Gwuent, incidentul s-ar fi produs între un autoturism şi o dubă pe autostrada M4 spre vest, între intersecția 28 și 29. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost arestat pentru producerea accidentului şi acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă prin conducere periculoasă. Bărbatul urmează să apară luni în faţa Curţii Magistraţilor din Newport.

Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale băiatului de 3 ani

Pe acelaşi subiect

Unchiul fetiţei, Darren Lucas, din Abergavenny, a spus că familia este în stare de şoc, dar se află la capul patului lui Jayden, rugându-se pentru viaţa micuţului. „Suntem o familie foarte apropiată și suntem cu toții devastați și cu inima frântă. Pur și simplu nu putem accepta ce s-a întâmplat. Am creat o pagină de strângeri de fonduri pentru a putea ajuta familia într-un fel. Toţi sunt acum alături de Jayden care este încă în Terapie Intensivă şi se află în stare gravă. Cu toţii ne rugăm pentru el”, a declarat acesta. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

"Îngerașul meu, tati te iubește foarte mult și mi-e dor de tine în fiecare zi, fetiță, nu pot să cred că ți s-a întâmplat asta, copilul meu. Zboară lin spre ceruri, îngerul meu, până ne întâlnim din nou", a scris tatăl, zdrobit de durere, pe Facebook. 

La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale de urgenţă, mai multe echipaje de poliţie, dar şi două elicoptere smurd. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri şi s-au format cozi interminabile pe autostradă câteva ore bune.

„Dacă aveți filmări cu camera de bord sau orice informații care ar putea ajuta investigația, vă rugăm să vă prezentaţi la cea mai apropiată secţie”, a transmis un purtător de cuvânt al poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » „Îngerașul meu, tati te iubește foarte mult”. O fetiţă de 4 ani a murit, fratele de 3 ani este în stare critică, după un accident teribil pe o autostradă din UK