Antena Meniu Search
x

Inimă de mamă, frântă în valurile care i-au răpit copilul. Femeia voia să-şi salveze fiul de 7 ani, căzut de pe feribot în Marea Baltică

O mamă şi băieţelul ei de doar 7 ani au murit, tragic, după ce au căzut de pe un feribot, în Marea Baltică. Cei doi călătoreau din Polonia în Suedia, când micuţul a căzut peste bord, iar mama a sărit imediat după el. Ambele victime au fost găsite şi transportate la spital, dar destinul lor a fost unul tragic. Medicii nu le-au putut salva vieţile.

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 15:36

mamă şi fiu, privind o ambarcaţiune pe mare
Copilaşul a căzut peste bord, iar mama a sărit după el în apă - Shutterstock

Un băieţel de 7 ani şi mama sa au murit după ce au căzut în Marea Baltică în timpul unei traversări cu feribotul din Polonia către Suedia, a anunţat vineri poliţia poloneză. Copilul şi mama sa, cetăţeni polonezi, au căzut în apă joi în timp ce călătoreau din Gdansk către Karlskrona, a declarat pentru postul polonez TVN24 un purtător de cuvânt al poliţiei.

Filmul unei tragedii. Copilaşul a căzut peste bord, iar mama a sărit după el în apă

Potrivit salvatorilor suedezi, copilul a căzut peste bord, iar mama sa a sărit după el. Corpurile celor doi pasageri au fost găsite în cursul serii, în timpul unei operaţiuni de căutare în zonă, relatează Agerpres.

Joi seară, un reprezentant din cadrul Administraţiei Maritime Suedeze, Stefan Land, a declarat pentru agenţia de presă TT că cei doi fuseseră preluaţi de un elicopter şi transportaţi la spital, fără a preciza însă starea lor. Pentru găsirea lor a fost demarat un amplu efort de salvare, la care au participat mai multe elicoptere şi nave NATO aflate în zonă, potrivit agenţiei TT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Inimă de mamă, frântă în valurile care i-au răpit copilul. Femeia voia să-şi salveze fiul de 7 ani, căzut de pe feribot în Marea Baltică