Antena Meniu Search
x

Video "Inima mea e la tine. Te iubesc pentru totdeauna!" Rămăşiţele unui tată dat dispărut după ce a plecat cu ATV-ul, găsite într-un rechin. Soţia l-a identificat după tatuaj

Rămăşiţele unui bărbat de 35 de ani din Argentina au fost găsite în interiorul unui rechin, la 8 zile după ce acesta a fost dat dispărut la scurt timp după ce a plecat într-o plimbare cu ATV-ul. Descoperirea şocantă a fost făcută de câţiva pescari, care au prins rechinul şi au observat bucăţi din cadavrul unui om în interiorul acestuia. Confirmarea a venit din partea soţiei sale, care l-a identificat printr-un tatuaj distinctiv de pe antebraţ, aflat printre rămăşiţele găsite în stomacul rechinului. 

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 20:39

Vezi și

Diego Alejandro Barria a dispărut pe 18 februarie, după ce a plecat la plimbare cu ATV-ul său în provincia Chubut din Argentina. Bărbatul de 35 de ani nu a fost găsit până când rămășițele sale au fost identificate de pescari opt zile mai târziu, care au eviscerat un rechin pe care l-au prins din mare, scrie Mirror

Descoperirea şocantă a fost făcută în apropierea satului de coastă Caleta Cordoba.

Printre rămășițe se afla şi antebrațul lui Diego, care a fost folosit pentru a-l identifica, datorită tatuajului său distinctiv cu trandafiri verzi și roșii. Rămășițele au fost duse la o morgă unde soția tulburată a lui Diego, Virginia Brugger, l-a identificat, relatează The Sun.

ATV-ul și casca lui Diego au fost descoperite la două zile după dispariția sa

Pe acelaşi subiect

ATV-ul și casca lui Diego au fost descoperite la două zile după dispariția sa în zona de coastă din Rocas Coloradas.

Cât timp a aşteptat veşti despre soţul ei, Virginia a scris pe rețelele de socializare: "Doar un semn ca să te găsesc, te rog. Nu mă lăsa. Mă rog la Dumnezeu să vii în curând. Aici te aștept. Nu mă speria așa."

Acum, după ce a identificat cadavrul lui Diego, soţia sa a transmis un mesaj scurt pe Facebook, alături de o poză cu el: "Inima mea e la tine. Te iubesc pentru totdeauna!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rămășițele lui Diego urmează să fie examinate de experți în încercarea de a determina cauza morții acestuia. Se crede că rechinul, din specia câine de mare, reprezintă o amenințare nu atât de mare pentru oameni și nu l-ar fi atacat mortal, în ciuda faptului că i-ar fi mâncat rămășițele.

Ipotezele poliţiei

Purtătorul de cuvânt al poliției, Daniela Milatruz, a declarat că ofițerii lucrează la o teorie conform căreia Diego ar fi fost implicat într-un accident și investighează dacă a fost implicat şi un alt vehicul.

O posibilitate este ca el se să fi rătăcit în mare, fiind confuz în urma unui accident, deși polițiștii nu au exclus nici posibilitatea să fi fost ucis înainte de a fi aruncat în mare.

Purtătorul de cuvânt al Protecției Civile, Jose Mazzei, a declarat: "Avem în prezent două ipoteze. Una, că a fost rănit, iar cealaltă, care are mai multă greutate, este că - din cauza avariei aduse ATV-ului - a fost inconștient pe litoral și valul puternic l-a târât departe".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Inima mea e la tine. Te iubesc pentru totdeauna!" Rămăşiţele unui tată dat dispărut după ce a plecat cu ATV-ul, găsite într-un rechin. Soţia l-a identificat după tatuaj