Antena Meniu Search
x

Întâlnire fulgerătoare cu moartea, în timpul unei plimbări cu ATV-ul. O tânără de 21 de ani, "care merita lumea la picioare", şi-a pierdut viaţa pe loc, în Scoţia

O tânără de 21 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident tragic, cu un ATV quad bike, în Scoţia. Familia şi prietenii, în stare de şoc, împărtăşesc amintiri cu Sam, pe care toţi o descriu în cele mai frumoase cuvinte.

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 21:21

Sam Bunting, tânăra decedată în accident
Sam Bunting, tânăra decedată în accident

Familia şi prietenii lui Sam Bunting, angajată la o fermă din Scoţia, sunt devastaţi. Tânăra în vârstă de 21 de ani a murit pe loc, într-un accident tragic, în timp ce se plimba cu un ATV quad bike. Unul dintre colegii săi a povestit în lacrimi că era o persoană minunată, care merita să aibă lumea la picioare, relatează The Sun.

Şefii săi deplâng dispariţia prematură a fetei, pe care şi-o vor aminti drept un angajat model, cu un caracter deosebit, cum rar întâlneşti. „A fost un șoc teribil pentru toată lumea. Regretăm cele întâmplate.” Alţi apropiaţi ai fetei au mărturisit că sunt încercaţi de sentimente apăsătoare de tristeţe, toate gândurile îndreptându-se acum către familia îndurerată a tinerei. "Ne va fi foarte dor".

Poliţia investighează accidentul

Circumstanţele în care a avut loc accidentul sunt încă neclare, investigaţiile poliţiştilor urmând să facă lumină în acest caz. Între timp, doar albumul cu amintiri le mai aduce o oarecare alinare părinţilor lui Sam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Întâlnire fulgerătoare cu moartea, în timpul unei plimbări cu ATV-ul. O tânără de 21 de ani, "care merita lumea la picioare", şi-a pierdut viaţa pe loc, în Scoţia