Antena Meniu Search
x

Ioan a murit pe loc, după ce a căzut de la 10 metri înălţime, în Italia. Bărbatul plecase din ţară ca să muncească pentru a-şi putea întreţine cei trei copii

Ca orice român care a visat să le ofere o viaţă mai bună copiilor săi, Ioan a plecat în Italia ca să muncească. Acasă îl aşteptau trei suflete, care însă vor trebui să trăiască o viaţă întreagă fără tatăl lor.

de Monica Palade

la 03.10.2021, 15:12

Bărbatul a murit vineri, după ce a căzut de la o înălțime de 10 metri, în Opera, provincia Milano, Italia. Românul de 40 de ani nu a avut nicio şansă, a murit pe loc.

Potrivit presei din Italia, Ioan lucra de zece ani pentru companie. Este posibil ca victima să fi urcat pe acoperiș în încercarea de a repara o infiltrare de apă. Lângă trupul său a fost găsită o prelată.

A murit pentru o viaţă mai bună

Cei care au dat alarma au fost colegii muncitorului român. Medicii sosiţi la faţa locului nu le-a mai rămas decât să constate decesul. Accidentul s-a produs la ora 14.25 într-un depozit din via Staffora 5, de la periferia orașului Milano. Ioan era tatăl a trei copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Ioan a murit pe loc, după ce a căzut de la 10 metri înălţime, în Italia. Bărbatul plecase din ţară ca să muncească pentru a-şi putea întreţine cei trei copii