Antena Meniu Search
x

Video Italianul care a ucis-o pe Mihaela, românca măcelărită cu 35 de lovituri de cuțit, le arăta rudelor din România cum o va omorî: ”O s-o ucid într-o zi pe sora ta"

Sfârşit groaznic pentru o româncă din Italia. Mihaela a fost ucisă cu o ferocitate ieşită din comun de iubitul italian. Bărbatul era gelos şi obişnuia să o ameninţe cu moartea. Sâmbătă, după o ceartă teribilă, auzită şi de vecini, şi-a pus în aplicare ameninţările şi a fugit. Poliţiştii au găsit-o pe Mihaela câteva zile mai târziu. Vă avertizez, urmează detalii cu puternic impact emoţional

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 20:54

Vezi și

Sora Mihaelei a dat alarma tocmai din România. Nu reuşea să o găsească la telefon şi şi-a dat seama că e ceva în neregulă. Mihaela Kleics a fost găsită în dormitor. Cu 35 de răni provocate prin înjunghiere.

Polițist: ”Am fost sunaţi de rudele victimei care ne-au spus că erau trei zile de când nu reuşeau să mai dea de ea. Îngrijoraţi, ne-au cerut ajutorul. Când am intrat în apartament am găsit trupul acestei femei în vârstă de 50 de ani”.

O moarte anunţată, spun vecinii. Cu două zile înaintea tragediei, poliţia a venit să facă pace între cei doi. Nu era pentru prima dată. Cei doi aveau, de aproape un an, o relaţie marcată de certuri şi violenţe.

Românca ucisă a depus mai multe plângeri la poliție împotriva iubitului italian

Pe acelaşi subiect

Femeia a depus şi mai multe plângeri la poliţie împotriva bărbatului care, nu de puţine ori, o ameninţase cu moartea.

Sora Mihaelei, pentru presa italiană: ”Când o sunam pe whatsapp el intervenea în video şi spunea: "O s-o ucid într-o zi pe sora ta". Şi râdea și arăta cum îi taie gâtul. Ea râdea pentru că nu credea. Râdea, ea era fericită. Îl iubea”.

Criminalul Mihaelei și-a recunoscut fapta după trei zile

În vârstă de 56 de ani, Sandro Sarais a fost găsit după ce i s-a localizat maşina. Când i-a văzut pe poliţişti, a încercat să se sinucidă dar agenţii au reuşit să îl oprească la timp. Interogat, pe patul de spital, bărbatul şi-a recunoscut vinovăţia abia după trei zile. Nu şi-a explicat, însă, gestul, şi nici nu a dat alte detalii.

Sora Mihaelei spune că bărbatul era gelos şi ar fi vrut ca ea să renunţe la slujba de barmaniţă ca să se ocupe doar de el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Italianul care a ucis-o pe Mihaela, românca măcelărită cu 35 de lovituri de cuțit, le arăta rudelor din România cum o va omorî: ”O s-o ucid într-o zi pe sora ta"