Meniu LIVE
Search
x

Video Italianul care a ucis-o pe Mihaela, românca măcelărită cu 35 de lovituri de cuțit, le arăta rudelor din România cum o va omorî: ”O s-o ucid într-o zi pe sora ta"

Sfârşit groaznic pentru o româncă din Italia. Mihaela a fost ucisă cu o ferocitate ieşită din comun de iubitul italian. Bărbatul era gelos şi obişnuia să o ameninţe cu moartea. Sâmbătă, după o ceartă teribilă, auzită şi de vecini, şi-a pus în aplicare ameninţările şi a fugit. Poliţiştii au găsit-o pe Mihaela câteva zile mai târziu. Vă avertizez, urmează detalii cu puternic impact emoţional

De Redactia Observator la 17.12.2021, 20:54
Vezi și

Sora Mihaelei a dat alarma tocmai din România. Nu reuşea să o găsească la telefon şi şi-a dat seama că e ceva în neregulă. Mihaela Kleics a fost găsită în dormitor. Cu 35 de răni provocate prin înjunghiere.

Polițist: ”Am fost sunaţi de rudele victimei care ne-au spus că erau trei zile de când nu reuşeau să mai dea de ea. Îngrijoraţi, ne-au cerut ajutorul. Când am intrat în apartament am găsit trupul acestei femei în vârstă de 50 de ani”.

O moarte anunţată, spun vecinii. Cu două zile înaintea tragediei, poliţia a venit să facă pace între cei doi. Nu era pentru prima dată. Cei doi aveau, de aproape un an, o relaţie marcată de certuri şi violenţe.

Românca ucisă a depus mai multe plângeri la poliție împotriva iubitului italian

Pe acelaşi subiect

Femeia a depus şi mai multe plângeri la poliţie împotriva bărbatului care, nu de puţine ori, o ameninţase cu moartea.

Sora Mihaelei, pentru presa italiană: ”Când o sunam pe whatsapp el intervenea în video şi spunea: "O s-o ucid într-o zi pe sora ta". Şi râdea și arăta cum îi taie gâtul. Ea râdea pentru că nu credea. Râdea, ea era fericită. Îl iubea”.

Criminalul Mihaelei și-a recunoscut fapta după trei zile

În vârstă de 56 de ani, Sandro Sarais a fost găsit după ce i s-a localizat maşina. Când i-a văzut pe poliţişti, a încercat să se sinucidă dar agenţii au reuşit să îl oprească la timp. Interogat, pe patul de spital, bărbatul şi-a recunoscut vinovăţia abia după trei zile. Nu şi-a explicat, însă, gestul, şi nici nu a dat alte detalii.

Sora Mihaelei spune că bărbatul era gelos şi ar fi vrut ca ea să renunţe la slujba de barmaniţă ca să se ocupe doar de el.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Italianul care a ucis-o pe Mihaela, românca măcelărită cu 35 de lovituri de cuțit, le arăta rudelor din România cum o va omorî: ”O s-o ucid într-o zi pe sora ta"

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman