Antena Meniu Search
x

Video La alergat prin zăpadă, în ţinută de vară: bărbatul la bustul gol, cu cagulă, sfidează vremea rea din Marea Britanie

Ninsorile abundente din Marea Britanie au dat peste cap traficul, au anulat zboruri şi au pus la încercare nervii multor localnici, turişti şi chiar şi români aflaţi în Regat. Dar nu l-au putut opri pe un bărbat să-şi anuleze programul de alergat. Îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurţi şi cu o cagulă pe cap, acesta şi-a făcut drum prin zăpadă, spre uimirea trecătorilor care l-au filmat. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 16:46

La alergat la bustul gol prin zăpadă. Cine este bărbatul
La alergat la bustul gol prin zăpadă. Cine este bărbatul - Twitter

Ninge puternic în Marea Britanie, unde mulţi oameni se luptă cu nămeţii şi îşi văd planurile ruinate de vremea rea. Dar pentru unii, nici zăpada, nici rafalele de vânt, nici teama că s-ar putea îmbolnăvi nu par o piedică. Un bărbat a fost filmat de trecătorii din maşini în timp ce aleargă pe marginea drumului, ca şi cum nici măcar n-ar fi iarnă. Echipat cu încălţăminte de jogging şi îmbrăcat cu pantaloni scurţi şi cagulă, acesta a ieşit dis-de-dimineaţă, dornic să facă sport. 

La alergat la bustul gol prin zăpadă. Cine este bărbatul

După ce imaginile au ajuns pe Instagram şi s-au viralizat şi pe alte reţele de socializare, bărbatul şi-a atras atât laude, cât şi critici. Se numeşte Yusef Bouattoura şi este antrenor personal de fitness, având peste 63.000 de urmăritori în online, pe o pagină dedicată sportului. "Mă distrez în oraşul meu natal", a scris el în dreptul filmuleţului. În vreme ce unii îl consideră "un adevărat erou" şi îi apreciază efortul, alţii consideră că încearcă doar să se laude. "Ce vrei să demonstrezi cu asta?", l-a întrebat cineva în comentarii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Experţii în sănătate citaţi de Mirror recomandă suprapunerea mai multor straturi de haine dacă vrem să ieşim la alergat pe vreme rea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » La alergat prin zăpadă, în ţinută de vară: bărbatul la bustul gol, cu cagulă, sfidează vremea rea din Marea Britanie