Antena Meniu Search
x

Video Unul dintre românii blocaţi în Anglia, criză de nervi: şi-a rupt paşaportul în faţa angajaţilor aeroportului

Sute de români sunt blocaţi la acestă oră pe aeroporturile din Marea Britanie din cauza ninsorilor abundente care au căzut în ultimele ore în regat. Obosiţi, cu nervii întinşi la maximum, fără apă şi fără mâncare oamenii au dormit în sălile de aşteptare, pe bagaje sau întinşi pe coridoare. Situaţia, spun autorităţile, ar putea reveni la normal abia peste câteva zile.

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 14:01

Vezi și

Unul dintre sutele de români blocaţi pe aeroporturile din Marea Britanie a cedat nervos şi şi-a rupt paşaportul chiar în faţa reprezentanţilor aeroportului. Vremea rea a blocat la sol aproape toate aeronavele de pe Stansted, Heathrow și Gatwick, însă la Luton situaţia pare a fi cea mai gravă. Sute de pasageri au rămas în sălile de aşteptare, iar cei care au reuşit să se îmbarce, au fost blocaţi în aeronave.

În timp ce unele curse au fost anulate, altele au fost reprogramate

"Aşa arată aeroportul după ce mai multe zboruri din Luton au fost anulate. Ne-au ţinut în avion peste 6 ore. Nu aveam voie la toaletă pentru că refula apa, nu ne-au dat mâncare, nu ne-au dat apă. Stewarzii se certau cu oamenii", spune un pasager. "I-am explicat domnului de şase ori că nu are unde să se ducă. Suntem într-o situaţie foarte dificilă. Văd că nimeni nu înţelege în acest avion că nu este vina noastră şi că noi nu putem să luăm nici o atitudine", spune unul dintre stewardzi.

În timp ce unele curse au fost anulate, altele au fost reprogramate. Dar nu după câteva ore, ci după câteva zile. Motiv pentru care, cine a putut a apelat la alte mijloace de transport. Au fost însă pasageri care nu au avut variante şi care în continuare au rămas în aeroport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Unul dintre românii blocaţi în Anglia, criză de nervi: şi-a rupt paşaportul în faţa angajaţilor aeroportului