Antena Meniu Search
x

Galerie foto Lacrimi de durere şi flori pentru profesoara din Irlanda ucisă la alergat. Îndureraţi, elevii şi-au condus dascălul pe ultimul drum

Au curs lacrimi de tristeţe astăzi la înmormântarea profeoarei din Irlanda. Rue şi apropiaţi ai femeii au participat astăzi la funeraliile femeii, printre aceştia şi elevii săi.

de Redactia Observator

la 18.01.2022, 18:26

Profesoara Ashling, în vârstă de 23 de ani, a fost atacată și ucisă în plină zi în timp ce făcea jogging pe Grand Canal din Co Offaly, Irlanda, miercurea trecută. Uciderea brutală a talentatei muziciene a dus la o revărsare de durere în toată țara, zeci de mii de oameni participând la mai multe seri de privegheri în Irlanda și la Londra, organizate în onoarea ei, scrie The Mirror.

Sute de oameni, inclusiv școlari, colegi de echipă de la clubul Kilcormac Killoughey GAA și muzicieni s-au aliniat pe stradă înainte ca ea să fie dusă în biserica St Brigid, la ora 11 dimineața, înainte de înmormântarea ei în cimitirul Lowertown. Copiii stăteau într-o gardă de onoare, fiecare ținând o fotografie a profesoarei pe care scria „Zboară sus pe cer, lumina noastră strălucitoare”, precum și un trandafir roșu.

Ucisă în timp de alerga

Ashling Murphy, o profesoară de școală primară în vârstă de 22 de ani din Tullamore, a fost ucisă miercuri după-amiază. Un bărbat a fost arestat în legătură cu presupusa ucidere a tinerei și urmează să fie interogat. Poliția face apel la martorii care pot oferi mai multe informaţii despre caz.

Tânăra făcea jogging, miercuri, în jurul orei 16, când a fost atacată cu brutalitate. Traseul este numit în memoria unei femei dispărute - Fiona Pender. Poliția care investighează crima a spus că ''nicio piatră nu va fi lăsată neîntoarsă'' pentru a aduce ucigașul în fața justiției.

Potrivit Independent.ie, Ashling provenea dintr-o familie foarte respectată, binecunoscută pe scena muzicală și locuia în afara Tullamore. Ziarul a relatat că suspectul este un cetățean român în vârstă de 40 de ani, care locuiește în localitate de aproximativ 20 de ani. Se pare că acesta are o problemă cu alcoolul. El este audiat sub suspiciunea de crimă, conform Daily Mail. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Lacrimi de durere şi flori pentru profesoara din Irlanda ucisă la alergat. Îndureraţi, elevii şi-au condus dascălul pe ultimul drum