Antena Meniu Search
x

Video Ce arată autopsia Rozei, fetița româncă ucisă fără milă în Franța. Trupul copilei a fost găsit într-un sac de gunoi, în apartamentul unui vecin

Feţita româncă de 5 ani care a fost omorâtă în Franţa nu ar fi fost violată. Rezultatele preliminare ale autopsiei arată că nu există nicio urmă de abuz sexual pe trupul Rozei, însă va fi nevoie de analize mai amănunţite pentru a afla cauza morţii.

de Redactia Observator

la 29.04.2023, 12:28

Vezi și

Moartea tragică a Rozei şochează în continuare comunitatea franceză. Marţi, fetiţa dispăruse de acasă, iar la scurt timp a fost găsită într-un sac de gunoi în apartamentul unui vecin de 15 ani.

Băiatul a mai avut probleme cu legea, fiind arestat în trecut pentru că ar fi abuzat un adolescent. 

Ultimele minute din viața Rozei, surprinse de camere

Roza a ieşit marți după-amiază să se joace. A mers în parc, nu a găsit pe nimeni şi s-a întors acasă să îşi ia mingea. După jumătate de oră, părinţii au trimis sora mai mare să vadă ce face, dar copila dispăruse fără urmă. Disperaţi, Adina şi Bogdan, au plecat în căutarea Rozei. Apoi au sunat la poliţie şi, la scurt timp, au început căutările. După nici o oră, copilul a fost găsit la mai puţin de 200 de metri de casă. Trupul ei se afla în apartamentul unui vecin, un adolescent de 15 ani.

Pe acelaşi subiect

Procuratura a venit cu detalii despre crimă.

"Urmărirea imaginilor de pe camerele video ale comunei au permis să vedem că suspectul s-a apropiat de copil în piaţetă şi s-a îndreptat către domiciliul lui împreună cu ea fără să folosească violenţa fizică pe domeniul public", a declarat procurorul Frederic Nahon.

După ce a fost reținut, adolescentul de 15 ani care este principalul suspect, a fost reevaluat psihiatric. În raportul provizoriu, expertul a concluzionat alterarea discernământului şi pericolul pe care îl reprezintă pentru ceilalţi. La primele audieri, tânărul, care fusese eliberat dintr-un centru pentru minori la începutul lunii februarie, nu a vorbit. Părinţii sunt divorţaţi, iar băiatul se afla în grija mamei. Vecinii îl descriu ca pe un adolescent tulburat.

Ucisă de un sistem eșuat

Drama familiei de români ridică Franţa întreagă în picioare. Este dovada unui stat eşuat spune opoziţia, pentru că principalul suspect era în atenţia poliţiei, dar a reuşit cumva să comită crima.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Francezii sunt indignaţi şi multe mesaje de pe reţelele sociale acuză statul că protejează infractorii. 

Adolescentul suspectat de crimă riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ce arată autopsia Rozei, fetița româncă ucisă fără milă în Franța. Trupul copilei a fost găsit într-un sac de gunoi, în apartamentul unui vecin