Antena Meniu Search
x

O femeie a supravieţuit miraculos după ce a fost înjunghiată de 20 de ori de soţ, în faţa şcolii unde învăţa copilul lor. Cine i-a salvat viaţa femeii

Un lector universitar din Londra a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce și-a înjunghiat soția de 20 de ori în faţa școlii unde învăţau copilul lor. Femeia a fost salvată de un bărbat care l-a imobilizat pe soţul acesteia, informează Daily Mail.

de Aura Trif

la 11.04.2023, 22:58

Dr. Ying Zhang, în vârstă de 55 de ani, și-a urmărit soția, Hannan Xiao, până la școala copilului lor. în timp ce aceasta se întorcea la mașină, bărbatul a înjunghiat-o de 20 de ori cu un cuțit, până când un electrician a intervenit și l-a lovit pe Zhang, lăsându-l inconştient.

Ying, lector la Universitatea de Vest din Londra, a fost astăzi condamnat la închisoare pe viață cu o pedeapsă minimă de 22 de ani, pentru tentativă de omor calificat.

Bărbatul şi-a acuzat soţia de infidelităţi

Ambii soţi, cadre universitare, s-au întâlnit în 2004 și s-au căsătorit doi ani mai târziu. Dar căsnicia a început să aibă probleme în 2019, Ying fiind furios după ce femeia ar fi vrut să divorțeze. În 2020, inculpatul o acuzase că a fost infidelă și că l-ar fi înșelat pe acesta cu un coleg de muncă. Avocatul lui Ying a respins sugestia că atacul a fost făcut pentru câștiguri financiare și a descris actul său ca fiind unul provocat de furie.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a început să devină extrem de atent şi să controleze fiecare mişcare a femeii pentru a se asigura că economiile familiei nu sunt irosite inutil. Din cauza acestui comportament, femeia l-a părăsit. Ying și-a agresat în mod repetat soția, iar ea fusese în instanță de mai multe ori pentru a-l împiedica să o hărțuiască. În anul premergător atacului, el a început să-și spioneze soția

Imaginile de pe camerele de supraveghere de la data incidentului l-au arătat pe inculpat îndreptându-se către şcoala copilului lor. Deși fusese anunțat de întâlnire, nu a fost invitat și nici nu a fost așteptat să participe, doar un părinte având voie să facă acest lucru. Când soția sa s-a întors la mașina ei, el a înjunghiat-o de 20 ori în piept, gât și spate folosind un cuțit de bucătărie pe care îl purta în rucsac.

Cine a fost eroul

Electricianul Richard O’Brien, care a auzit-o pe femeie strigând după ajutor, l-a lovit pe Ying în cap cu o cizmă, lăsându-l inconștient, mai apoi fiind reţinut de poliţie. Mai târziu, Zhang a fost arestat dar a negat tentativa de omor și deținerea unei arme, dar a fost găsit vinovat în instanţă.

Anterior procesului, Hannan a mărturisit că soțul ei a atacat-o pentru a obţine pensia și casa familiei. „Pentru toți cei care se confruntă cu violență domestică în acest moment, vă rugăm să raportați fiecare instanță la poliție și să mergeți la instanță pentru a depune mărturit”, a mărturisit femeia. Vă rog, trebuie să vă protejaţi pe voi, nu pe agresor. Dacă agresorul vă amenință vreodată cu uciderea, nu credeți că o amenințare este doar o amenințare. O va face într-o zi”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O femeie a supravieţuit miraculos după ce a fost înjunghiată de 20 de ori de soţ, în faţa şcolii unde învăţa copilul lor. Cine i-a salvat viaţa femeii