Antena Meniu Search
x

Galerie foto Linda Evangelista a vrut să slăbească, dar s-a îngrăşat mai tare. Procedura cosmetică care i-a distrus viaţa: "Am devenit o pustnică"

Top-modelul Linda Evangelista a făcut o afirmație tulburătoare în privinţa unei proceduri de înfrumuseţare care i-a distrus viaţa, lăsând-o „brutal desfigurată”. Aceasta a vorbit despre trauma prin care a trecut şi despre frica de a mai ieşi în public de teama celor care aveau să o judece pentru cum arată.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.09.2021, 12:52

Supermodelul canadian, care a început să strălucească pe toate podiumurile în jurul anilor ‘90, a făcut o postare pe Instagram pentru a explica motivul adevărat al ieşirii sale din sfera publică odată şi din industria modellingului.

Linda Eveangelista: "Am fost brutal desfigurată"

Linda Evangelista ar fi trecut printr-o procedură de îngheţare a grăsimilor, menită să o ajute în privinţa kilogramelor, însă efectul a fost unul devastator şi complet opus faţă de aşteptările sale. Top-modelul a mai dezvăluit că intenţionează să acţioneze în justiţie împotriva companiei care i-a distrus complet viaţa.

„Astăzi am făcut un pas mare spre întreptarea unui lucru rău pe care l-am suferit, dar l-am păstrat pentru mine timp de mai bine de 5 ani. Pentru urmăritorii mei care s-au întrebat de ce nu am lucrat în timp ce carierele colegilor mei au prosperat, motivul este că am fost brutal desfigurată de procedura CoolSculpting a lui Zeltiq, care a făcut contrariul a ceea ce promitea. A crescut, nu a scăzut, celulele adipoase și m-a lăsat permanent deformată chiar și după ce am fost supus la două intervenții chirurgicale dureroase, nereușite, pentru corecţie. Am fost lăsată, aşa cum spune mass-media, «de nerecunoscut»”, a susținut Evangelista în postarea sa.

Pe acelaşi subiect

În vârstă de 56 de ani, top-modelul a declarat că a dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală sau HAP, risc de care susține că nu a fost făcută conştientă înainte de a fi supusă procedurii.

„PAH nu numai că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a trimis într-un ciclu de depresie profundă, tristețe profundă și cele mai joase profunzimi ale auto-urării. În tot acest timp am devenit o pustnică”, a spus ea.

Linda Evangelista, care a apărut pe copera a peste 700 de reviste de-a lungul carierei sale, fiind una dintre cele mai cunoscute modele din toate timpurile, a declarat că a păstrat secretul luptei sale cu sănătatea timp de mai bine de cinci ani. În postare, modelul a menţionat că va acţiona în istanţă şi va „merge mai departe pentru a scăpa de ruşinea mea de a ieşi în public cu pvoestea mea”. Nu este clar dacă procesul a fost deja intentat.

„M-am săturat să trăiesc așa. Aș vrea să ies pe ușă cu capul sus, deși nu mai arăt ca mine”, a adăugat Linda.

Linda Evangelista a suferit o complicaţie rară după criolipoliză

HAP este o complicație rară după criolipoliză (înghețarea grăsimilor). Apare când zona tratată se măreşte în loc să se micşoreze, în săptămânile de după procedură, lăsând o „masă nedureroasă, vizibil mărită, fermă, bine delimitată” sub piele.

„Pe baza datelor furnizate de producătorul echipamentului de criolipoliză, s-a estimat că PAH apare la unul din fiecare 4000 de cicluri de tratament, cu o incidență de 0,025 la sută”, arată un raport în Science Daily. HAP poate fi tratată cu liposucție, dar pacienții trebuie să aștepte câteva luni înainte de tratament: „Chirurgii trebuie să fie extrem de atenţi atunci când au de-a face cu pacienții care au HAP, atât atunci când explică problema, cât și atunci când le oferă o potențială soluție chirurgicală”.

Evandelista nu a dat mai multe detalii despre procedură, cu excepția faptului că a lăsat-o să arate „de nerecunoscut”. Fostul model, care a subtitrat postarea cu hashtag-uri „adevărul” și „povestea”, a lăsat în șoc aproape un milion de urmăritori Instagram, după ce a dezvăluit ceea ce se întâmplase cu adevărat.

„Cea mai dragă, minunată Linda, îmi pare foarte rău să aud asta! Te iubesc și te respect dincolo de cuvinte!” a scris un fan.

„Ești cel mai mare model pentru mine, frumoasă din interior spre exterior. Suntem cu toții aici pentru a te sprijini și a te iubi”, a declarat modelul Carolyn Murphy.

„Nici nu-mi pot imagina prin ce treci. Să știi că ești iubită, admirată și respectată și nimic nu va schimba asta vreodată. Rămâi puternică, Linda!” a adăugat un alt fan.

Majoritatea imaginilor pe care Linda le împărtășește acum pe Instagram sunt fotografii din trecut, atunci când lucra ca model, alături de colege din industrie, între care Cindy Crawford și Noami Campbell.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » Linda Evangelista a vrut să slăbească, dar s-a îngrăşat mai tare. Procedura cosmetică care i-a distrus viaţa: "Am devenit o pustnică"