Antena Meniu Search
x

"Lumea mea s-a prăbușit". Un băiețel de 2 ani a murit în fața părinților, după ce a căzut de la etajul 9 al hotelului. Detaliul invizibil care i-a adus moartea

Au plecat în vacață să se distreze dar totul s-a transformat într-un coșmar. Un copilaș de doi ani a murit în fața părinților, după ce acesta a căzut de la etajul nouă al hotelului la care erau cazați. Familia este distrusă de durere și cere să se facă dreptate, asta după ce au observat un detaliu înfiorător într-o poză făcută micuțului cu doar câteva clipe înainte să moară.

de Redactia Observator

la 13.10.2023, 18:03

Un băiețel de 2 ani a murit în fața părinților, după ce a căzut de la etajul 9 al hotelului. Detaliul invizibil care i-a adus moartea
Un băiețel de 2 ani a murit în fața părinților, după ce a căzut de la etajul 9 al hotelului. Detaliul invizibil care i-a adus moartea - KFMB TV

O imagine înfricoșătoare a unui balcon în care un copil mic a plonjat până la moarte arată pericolul ascuns care l-a făcut să cadă. Nico Carter, în vârstă de 2 ani, era în vacanță în Mexic împreună cu părinții săi, când l-au văzut în mod tragic căzând de la etajul al nouălea al hotelului. 

James Carter și Anastacia Duboshina s-au uitat îngroziț ți neputincioși cumcopilul lor a căzut de pe balcon. Se pare că balustrada făcută integral din sticlă avea un geam lipsă. Părinții au observat detaliul mortal abia după ce micuțul a căzut.

Părinții cu inima zdrobită au intentat de atunci un proces pentru împotriva hotelului la care au fost cazați, acuzând conducerea de neglijență.

Îl retrăiesc în fiecare zi. Stăteam chiar acolo și mă uitam la el căzând nouă etaje. Este îngrozitor”, a povestit cu lacrimi în ochi tatăl copilului, James.

Pe acelaşi subiect

Copilul a căzut prin porțiunea de unde lipsea o bucată de sticlă

Micul Nico se juca pe balconul de la etajul al nouălea care avea o balustradă de sticlă cu câteva momente înainte de a muri. Unul dintre geamuri lipsea, fără avertismente sau vreun semn care să indice acest lucru. Ușile glisante din sticlă, care dădeau spre un balcon foarte îngust, aveau se pare un spațiu suficient de mare prin copilul să treacă accidental, cu ușirință, potrivit TheSun.

Moartea băiatului nostru a fost atât de lipsită de sens și putea fi prevenită. Vrem dreptate. Am ales hotelul în primul rând pentru siguranța lui. Vrem ca ei să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce au făcut. Pentru că niciun părinte nu ar trebui să treacă prin ceea ce trecem noi. Este atât de dureros”, a declara mama.

Pericolul era invizibil”.

Nico a murit cu doar câteva săptămâni înaintea de ziua lui de naștere la hotelul Hyatt Ziva Puerto Vallarta. Mama lui făcea gustări pentru ca familia să le ia cu ei la plajă când a auzit un țipăt îngrozitor de la soțul ei. 

Nico pășise pe balconul dintre ușa glisantă deschisă și porțiunea balustradei de unde lipsea panoul și a căzut de la mai bine de 30 de metri înălțime. 

Într-o fracțiune de secundă, viața mea a trecut de la a fi totul la nimic. Lumea mea s-a prăbușit în bucăți într-o secundă. Sper că, poate, prin depunerea acestui proces, dacă prevenim moartea unui alt copil, misiunea este îndeplinită. Copilul nostru nu a murit degeaba”, a continuat mama copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Lumea mea s-a prăbușit". Un băiețel de 2 ani a murit în fața părinților, după ce a căzut de la etajul 9 al hotelului. Detaliul invizibil care i-a adus moartea